HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mart 2021 Perşembe Saat: 10:12

ADIGÜZEL: FATSA’DA AĞAÇ KATLİAMI BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Fatsa’da uzun süredir engel olmaya çalıştıkları ağaç ve çevre katliamına dur demek için çaba sarfettiklerini söyledi. Altın madeni genişletme faaliyetleri çerçeves
ADIGÜZEL: FATSA’DA AĞAÇ KATLİAMI BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Fatsa’da uzun süredir engel olmaya çalıştıkları ağaç ve çevre katliamına dur demek için çaba sarfettiklerini söyledi.

Altın madeni genişletme faaliyetleri çerçevesinde ağaç kesimine başlandığını belirten Adıgüzel, tüm uyarılara rağmen katliama devam edildiğini belirtti.

Daha önce altın madeninde tespit yaptıklarını ve gerekli mercilere şikayette bulunduklarını ifade eden Adıgüzel, “Fatsa'da ağaç ve çevre katliamı başladı. 4872 ağaç hukuksuz bir şekilde katlediliyor. Kazdağlarından çekip gidenler Fatsa'ya çullanıyor. Bu Fatsa'ya hakarettir.

Vatandaşlardan ormanı çevreyi devletin içine çöreklenmiş çıkar çetelerinden korumak için yardım çağrıları geliyor. Bu hukuksuzluğu önlemek için defalarca önergeler verdik. Bakanlık, genel müdürlük yerel yetkililer. Burada çok açık bir şekilde yerel orman işletme yetkilileri suç işliyor. Millet adına devlet adına görev yapan yetkililer altın şirketine taşeronluk yapıyor. Oldu bitti ile katliam yapıyor. İnfaz ekipleri gibi, işgalci emperyaller gibi sabah erken saatte saldırıya geçiyorsunuz. İnancınız da mı yok. Kandil günü gidip ağaç yakıyor can yıkıyorsunuz. Sizin doğaya sevginiz, cana saygınız da mı yok” dedi.

Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL:, FATSA’DA, AĞAÇ, KATLİAMI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız