HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mayıs 2021 Çarşamba Saat: 09:30

UFUKTAKİLER

BAROYA İKİ GÜZEL ADAY Kıymetli Meslektaşlarım 20 Temmuz 2020 tarihinde, özellikle;yeni bir anlayışa, daha kapsay
UFUKTAKİLER

BAROYA İKİ GÜZEL ADAY

Kıymetli Meslektaşlarım

20 Temmuz 2020 tarihinde, özellikle;"yeni bir anlayışa, daha kapsayıcı, daha kucaklayıcı ve mutlaka daha demokratik bir üsluba ve tutuma ihtiyaç bulunduğunu" belirterek, Baro Başkanlığına aday olduğumu açıklamıştım.

Maalesef yasal zorunluluk olmasına rağmen, pandemi gerekçesiyle yapılamayan Genel Kurulumuzun nihayet yapılacağı açıklandığından, AYNI KARARLILIK VE HEYECANLA aday olduğumu TEKRAR belirtmek isterim.

Sevgili Meslektaşlarım. Aradan geçen zaman içerisinde, aday olmamı gerekli kılan şartların daha da artması, aday olma kararımı PERÇİNLEMİŞ bulunmaktadır.

Yapılacak seçimde, bu kez meslektaşım Sibel TORUN aday olduğunu açıklamıştır. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Baro Başkanı seçilmem halinde, 29 yıllık meslek hayatımda ki bilgi ve birikimlerimin, yıllardır devam eden ekip çalışmasına dayalı çalışma alışkanlığımın, sorunların iletilmesi ve çözümü noktasında referans olduğunu belirtmek isterim.

Yaklaşık 600 kişilik Ordu Barosu ailesinin her bir ferdinin çalışma arkadaşım olacağı bilinciyle; vereceğiniz karara şimdiden saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Kıymetli Meslektaşlarım. Genel Kurulumuzun şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

AV.ATİLA TATAR

 

Baromuzun Değerli Üyeleri, Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Bir parçası olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum, yıllar süren çalışmalarımla her kademesinde görev yaptığım ve gönül verdiğim hukukun üstünlüğü, hak ve özgürlüklerin savunulmasında ilimiz ve ülkemizin lider meslek örgütlerinden olan Ordu Barosu Başkanlığına adayım.

Baromuz mücadele, dayanışma, kardeşlik, dostluk ve her hukukçunun son durağı olan baba ocağıdır. Ordu Barosu’nun başkanı olmak ise onurla taşınacak kutsal bir görevdir.

Göreve layık görüldüğüm takdirde adalet, hakkaniyet, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ilkelerinden hiç taviz vermeksizin, avukatlık mesleğine yakışır bir şekilde, yalnızca hukuktan yana taraf olarak, bağımsız bir ruhla baromuzun itibarına ve kurumsal kimliğine hizmet edeceğime, teslim alacağım hizmet bayrağını daha yukarılara çıkaracağıma söz veriyorum.

Bilgi, takdir ve teveccühlerinize saygıyla sunarım.  

AV. SİBEL TORUN

 

TEKER DÖNMEYE DEVAM EDİYOR

1000 şoför esnafına can suyu.

Altınordu Belediyesi 1000 Şoför 1000 araca 1000 depo yakıt desteğini gerçekleştirdi.

15 Milyon Lira tutarlı sosyal destek paketini geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşan Altınordu Belediyesi, salgın sürecinde okulların yüz yüze eğitime ara vermesi ve sokağa çıkma kısıtları sebebiyle uzun süre çalışamayan ve ekonomik zorluk yaşayan servis araçları, şehir içi dolmuşları ve köy minibüslerinden oluşan 1000 Şoför 1000 araca 1000 depo yakıt desteği verdi.

Şoförler yakıt desteğini Altınordu Belediyesince kendilerine verilen ALTINKART ile anlaşmalı istasyonlardan alabiliyorlar.

 

SU SAVAŞI

Dara düşen her canlının, tarumar edilen her toprak parçasının, yaşam hakkının, su hakkının yanında olacağız.

Maden kartelleri, taşocağı çeteleri, fındık baronlarının yanında işbirlikçi siyasetçilerden olmayacağız.

Yaşam hakkını ve emek hakkını halk adına halkın içinde halk ile birlikte savunacağız.

Mustafa Adıgüzel / CHP Ordu Milletvekili

 

OTSO’DAN DESTEK

Şelaleler Şehri Ordu projesi koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, OTSO Başkanı Servet Şahin’e projeyi tanıttı.

Ulusal medyada büyük yankı uyandıran Şelaleler Şehri Ordu proje koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, proje gerekçe, hedef ve yol haritasını OTSO Başkanı Servet Şahin’e aktararak Ordu’nun şelale temasıyla markalaşıp tanıtılması çalışmaları için destek talebinde bulundu. Prof. Dr. Yılmaz, Ordu’nun vilayet oluşunun 100. yılı onuruna 4 Nisan’da başlatılan projenin pandemi şartlarında sosyal medya üzerinden yürütüldüğünü, lisansüstü ağırlıklı olmak üzere öğrencilerinden oluşan bir ekiple öğrenen organizasyon modeliyle sürdürüldüğünü ifade etti.

Amaçlarının profesyonel medya stratejilerini kullanarak Ordu’nun güzellikleriyle tanınıp marka şehir olmasına, uzun vadede turizmine ve ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu belirten Prof. Dr. Yılmaz, süreçte her düzeyde desteği çok değerli bulduklarını ifade etti.

OTSO Başkanı Servet Şahin, Ordu’nun ulusal ve uluslararası düzeyde güzellikleri ile tanıtılmasını hedefleyen böylesi projelerden mutluluk duyduğunu, “Şelaleler Şehri Ordu” projesinin de hızlı bir çıkış ile şimdiden geniş yankı uyandırmasını ilgi ve takdirle izlediğini belirtti. Şahin, proje çalışmaları ve planlanan etkinliklerinde OTSO olarak memnuniyetle destek vereceklerini ifade ederek başarılar diledi.

 

TEMİZLİK İMANDANDIR!

PİS İŞLER, PİS KOKULAR, KİRLİ PARALAR, KİRLİ İLİŞKİLER, FAİLİ MEÇHULLER, GERÇEKLER, DEDİKODULAR, İFTİRALAR!!!???

AT İZİ, İT İZİ BEN BİLMEM, DEVLET BÜYÜK, DEVLET ÇÖZER,

YETER Kİ TEMİZ SİYASET, TEMİZ SİYASETÇİ OLSUN, GELSİN...

YANİ DEMEM O Kİ TEMİZLİK ŞART, ÜSTELİK DE İMANDAN!

Selçuk Yücesan / DP Ordu İl Başkanı

Anahtar Kelimeler : UFUKTAKİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız