HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Haziran 2021 Çarşamba Saat: 10:02

KAYA: BİZ TÜRKİYE’Yİ DEĞİŞTİRMEYE ADAYIZ

Türkiye Değişim Partisi Ordu il başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada partilerine her geçen gün büyük katılımlar olduğunu belirterek en fazla katılımın istifa eden AK partililerden oluştuğunu söyledi.
KAYA: BİZ TÜRKİYE’Yİ DEĞİŞTİRMEYE ADAYIZ

Ordu’da ilçe teşkilatlarımızı tamamlamak üzere olduklarını ve bir an önce kongreleri tamamlayıp  kurultaya gitmeye çalıştıklarını belirten Kaya, “Artık sokaklardayız. Vatandaşların yanındayız. Onların sorunlarını dinleyip onlara çıkış yollarının Türkiye Değişim Partisinin programlarını anlatacağız. Bir gün bile bu iktidarın varlığına tahammül edemiyoruz. Ülkenin çivisi çıkmış vaziyette. Vatandaşlarım aç ve perişan. İktidara yamananlar zevk sefa içinde” dedi.

Özellikle Ordu’nun kırsal bölgelerinde partilerine büyük teveccühlerin olduğunu ifade eden Kaya, “Her gün yeni arkadaşlarımızla buluşuyoruz. AK Partiden istifa eden pek çok seçmen bizlere kayıtlarını yaptırıyorlar. Biz seçimlere kendi adayımızla gireceğiz. Biz Türkiye’yi değiştirmeye adayız. Bir tane oy alsak bile ülke sevdamız hizmet aşkımız devam edecektir. Ordulu dostlarımızı Türkiye Değişim Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Tek çare Sarıgül" diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız