HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Haziran 2021 Perşembe Saat: 10:59

MELET’TE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Ordu’ya yaptığı yatırımlarla vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Ordu ilimizde Devlet Su İşler
MELET’TE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Ordu’ya yaptığı yatırımlarla vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Ordu ilimizde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü olarak, baraj ve göletlerin yanı sıra ıslah çalışmalarıyla da vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Ordu-Altınordu Melet Irmağı makinalı çalışmaları ile ilgili yazılı açıklama yapan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, “Ordu İli Altınordu İlçesinde bulunan Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz Bölgesi sınırını oluşturan Melet Irmağı’ndaki rüsubatın temizlenmesi için 2019 yılı Ağustos ayında idari imkânlarla çalışma başlatılmış ve 150-200 metre genişlikteki dere yatağında geçici çalışma yolları oluşturulmuştur. Devam etmekte olan makinalı çalışmalarla dere yatağından çıkarılan yaklaşık 1,5 milyon m³ malzemenin bir kısmı ile mevcut seddeler güçlendirilmekte ve topuk teşkil edilmektedir. Çalışmaların tamamlanmasıyla Melet Irmağı kentin önemli çekim merkezlerinden biri olacak” dedi.

Çalışmalarda; 2 adet paletli ekskavatör (dragline – sallama kepçe), 1 adet greyder, 3 adet kamyon, 1 akaryakıt tankeri görev yapmaktadır. Bu çalışmalar esnasında görevli mühendis, tekniker, operatör ve şoför toplam 10 adet DSİ personeli etkin olarak çalışmaktadır.

 

Anahtar Kelimeler : MELET’TE, ÇALIŞMALAR, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız