HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Haziran 2021 Çarşamba Saat: 08:58

ÜTSO İKİZCE’DE TOPLANDI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen programda odaya kayıtlı farklı meslek grupları İkizcede bir araya geldi. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, odaya bağlı farklı meslek grubundan olan üyeler bir araya gelerek istişare ve sorunl
ÜTSO İKİZCE’DE TOPLANDI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen programda odaya kayıtlı farklı meslek grupları İkizce'de bir araya geldi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, odaya bağlı farklı meslek grubundan olan üyeler bir araya gelerek istişare ve sorunları konuşmak için buluşmaya devam ediyor.

Programda konuşan Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar,"Biz oda olarak zaten Ünye, Akkuş, Çaybaşı, İkizce ilçelerimizde bulunan üyelerimize eşit mesafede her türlü sorun noktasında aynı desteği vermeye çalışıyoruz. Gıda, kırtasiye gibi malzemelerimizi hem bu bölgelerde dağıtımlarını arttırdık hem de alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan yapmaya dikkat ettik. Zaten üyelerimizle toplanmamızın nedenlerinden bir tanesi de onların sorunlarını beraber çözüme kavuşturmak için istişare etmek.” dedi.

Programda söz alan İkice Belediye Başkanı Osman Kaygı ise,"İlçemizin ve ilimizin ekonomisi çoğunlukla sizin odanızda bulunmaktadır. Bu ekonomi son dönemlerde sıkıntılı oldu ama Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası önderliğinde vatandaşlarımıza yapılan destekler için İrfan Akar ve yönetimine teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Ünye KENT Haber

Anahtar Kelimeler : ÜTSO, İKİZCE’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız