HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Temmuz 2021 Cumartesi Saat: 08:16

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Ordu Tarım Müdürlüğü İl Müdürü Kemal Yılmazın başkanlığında İl Müdür Yardımcıları Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımıyla 2021 yılının ilk 6 ayını değerlendirdi. Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Müdür
“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Ordu Tarım Müdürlüğü İl Müdürü Kemal Yılmaz'ın başkanlığında İl Müdür Yardımcıları Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımıyla 2021 yılının ilk 6 ayını değerlendirdi. Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kemal Yılmaz; "Pandemi döneminde Bakanlık olarak çok önemli görevler üstlendik. Bitkisel ve hayvansal üretim ile ilgili tüm faaliyetlerimizi kesintisiz devam ettirdik. Atıl tarım arazilerini üretime kazandırdık. Tarım camiası olarak üzerimize düşen görevler layıkıyla yerine getirdik" dedi.

İl Müdürlüğü olarak İlçe Müdürlüklerimizle birlikte önemli çalışmaların hayata geçirildiğini belirten Yılmaz; "Bakanlık olarak çalışma alanımız çok geniş ve sorumluluklarımız çok fazla. Bizlerde bu sorumluluklarımızın farkındayız ve bu bilinç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde birçok proje uyguladık ve uygulamaya devam ediyoruz. Öncelikle ana ürünümüz fındıkta verim ve kaliteyi artırmaya yönelik projeler hayata geçirdik.

Bunun yanında ek gelir getirici ürünlerimiz olan kivi, çilek, mavi yemiş, örtü altı sebze yetiştiriciliği gibi birçok alanda projeler uyguladık. Yine Akkuş ve Mesudiye ilçelerimizde atıl tarım arazilerini üretime kazandırmak amacıyla güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Şimdi bu iki ilçemize gittiğimiz zaman önceden boş olan arazilerde buğday tarlaları, aspir tarlaları ve yem bitkileri üretim alanları görüyoruz. Tabi bu projeler normal mesai saati ile normal bir tempoyla yapabileceğimiz işler değil.

Bu güzel çalışmaları İl-İlçe Müdürlüklerimiz ile birlikte bir ekip halinde ortaya koyduk ve bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şu an Bakanlığımız ile birlikte uyguladığımız 10 projemiz var. Bu projelerimizden bazılarını uyguladık bazıları ise devam ediyor. Yine Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çok önemli projeler hayata geçirdik. 

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile uygulayacağımız 6 projemiz var ve bu 6 projenin de her birinin en az 3 tane alt başlığı var. Tabii bu projelerde çok ciddi kaynaklar kullanılacak. Burada bize düşen bu kaynakları en doğru şekilde kullanmak ve doğru kişilere ulaştırma noktasında gereken çabayı göstermek" ifadelerini kullandı. Yeni projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini vurgulayan Yılmaz; "Hepimizin tek amacı çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakmak. Bizlerde bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2021 yılının ilk 6 aylık süresinde bu başarılı çalışmaları gerçekleştiren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Anahtar Kelimeler : “GECE, GÜNDÜZ, DEMEDEN, ÇALIŞACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız