HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Temmuz 2021 Cuma Saat: 08:07

ERBAŞ, ORDU’DA

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere Orduya geldi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ilk olarak Ordu Valisi Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte
ERBAŞ, ORDU’DA

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere Ordu'ya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ilk olarak Ordu Valisi Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile Kuran Kursu’nun açılış programına katıldı.

Gürgentepe İlçesinin Akmescit Mahallesinde 970 metre kare arsa üzerinde 2018 yılında yapımına başlanılan ve içerisinde Müftülük Hizmet Birimi ile 4-6 yaş Kuran Kursu’nun bulunduğu hizmet binasının açılış kurdelesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.

970 metrekare arsa üzerinde kurulan Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binasıında 4-6 Yaş Kuran Kursu’nun yanı sıra, Yetişkinlere Yönelik Kuran Kursu, Çok Amaçlı Salon ve Gençlik Merkezi Bulunuyor.

EZELTERE KÜLTÜR MERKEZİ VE CEMEVİ ZİYARET EDİLDİ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gürgentepe İlçesinde Ezeltere Kültür Merkezi ve Cemevi'ne de bir ziyarette bulundu.

ULUBEY İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TEMEL ATMA TÖRENİ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri daha sonra Ulubey İlçesine hareket ederek, burada İlçe Müftülüğünün Temel Atma Törenine katıldı.

         1950’lerde yapılan ilçenin en eski binalarından biri olan mevcut hizmet binasının fiziki yapısı gereği din hizmetlerinin etkin ve verimli sunulmasına imkân ve olanak tanımaması dolayısıyla binanın hemen bitişiğinde bulunan, mülkiyeti cami derneğine âit olan arsada yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Bina, konferans salonu 4-6 yaş eğitimi, Kız Kur’an Kursu, Gençlik Merkezi, Konferans Salonu ve lojmanlardan oluşuyor.

KABADÜZ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET BİNASININ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Cami, Kuran Kursu ile Müftülük Hizmet Binalarının açılış programlarına katılmak üzere Ordu’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ilçe programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte son durağı Kabadüz İlçesi oldu. ERBAŞ, KABADÜZ'DE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET BİNASININ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

         Toplam 571m² arsa üzerine inşa edilen hizmet binası, beş kattan oluşuyor. İçerisinde 4-6 yaş Kur’an Kursu, Gençlere yönelik çok amaçlı spor salonu, kütüphane, eğitim salonu, mescit, mutfak ve ıslak zeminden oluşan Diyanet Gençlik Merkezi, Müftülük İdari Bölümleri ve Lojman bulunuyor.

Anahtar Kelimeler : ERBAŞ, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız