HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Temmuz 2021 Perşembe Saat: 09:39

“MUCİZELER” OKULU

Karadeniz Bölgesinin en iyi devlet okullarından biri olarak bilinen ve adından sık söz ettiren Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu inanılması güç bir başarıya daha imza atıldı. Pandemi sürecinin tüm olumsuz etkilerine rağmen 2020-2021 E
“MUCİZELER” OKULU

Karadeniz Bölgesinin en iyi devlet okullarından biri olarak bilinen ve adından sık söz ettiren Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu inanılması güç bir başarıya daha imza atıldı.

Pandemi sürecinin tüm olumsuz etkilerine rağmen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılını sorunsuz tamamlayan Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu bu yıl gerçekleştirilen LGS’de yüzde 98,1 yerleşme oranını yakalayarak adeta Ordu’nun gururu oldu.

Okulun bu başarısında deneyimli,  güçlü ve alanında uzman öğretmen kadrosu, bir üst seviyeye taşıyan rehberlik hizmetlerinin yanı sıra bilinçli okul idaresinin verdiği kararlar ve sarf ettiği gayretin etkisi büyük oldu.

Konu ile ilgili bilgi veren Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Müdürü Özer Yarar, “Bölgenin en iyi ortaokullarından Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’nda mucizeler yazan öğrencilerimizden 217’si sınavlı ve ağırlıklı başarı not ortalaması ile nitelikli liselere girmeyi hak kazanarak ilimizin gurur kaynağı olmuştur. Bu salgın sürecinde emek veren kahraman öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ediyorum. Yakaladığımız bu başarı, ilimizin diğer ortaokullarındaki öğrencilere de özellikle Pandemi sürecinde hem örnek hem de umut olmuştur” değerlendirmesinde bulundu.

Eğitim kadrosunun büyük bir özveri ile emek harcadığının altını çizen Yarar, önümüzdeki yıllarda da büyük başarılara imza atabilmek için gayretlerini artırarak sürdüreceklerini kaydetti.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “MUCİZELER”, OKULU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız