HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ağustos 2021 Cuma Saat: 10:17

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İŞİNE GELDİĞİ KADARINI GÖRÜYOR Kendisiyle bile barışık olmayan sığ beyinler;, sözlerle kendilerini aldatmaya bayılıyor. Her şey göz önünde olsa da işine geldiğini kadarını görüyor.    DEMİŞ DEMESİNEDE “Sahi
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İŞİNE GELDİĞİ KADARINI GÖRÜYOR

Kendisiyle bile barışık olmayan sığ beyinler;, sözlerle kendilerini aldatmaya bayılıyor. Her şey göz önünde olsa da işine geldiğini kadarını görüyor.

 

 DEMİŞ DEMESİNEDE

“Sahil kesiminde 7 Ağustos, orta kesimde 12 Ağustos, 500 rakım ve üzeri yüksek kesim olarak tabir edilen yerlerde ise 17 Ağustos 2021 tarihinde fındık toplanmaya başlanacak.

Belirlenen tarihten önce fındık toplamak ekonomik kayıptır. Hem aile ekonomisi, hem ülke ekonomisi zarar görecektir. Bu nedenle vatandaşların belirlenen tarihlere uyması noktasında gerekli itinayı gösterelim.

Geçen yıl mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının denizde boğulma olayı meydana geldiğini hatırlattı ve yüzme bilmeyenlerin uyarılması gerektiğini ifade ederek, ”İlimize fındık toplamaya gelen fındık işçilerimiz bizlerin misafiri. Devletimizin şefkatini, merhametini gösterelim.

Allah vatanımızı, milletimizi her türlü kötülüklerden korusun. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanlarımız ülkemizin dört bir yanındalar ve koşturuyorlar. Bizler de burada şehrimize sahip çıkmamız ve çok çalışmamız gerekiyor ve Çalışma arkadaşlarımızın tamamına ilimizin huzuruna ve asayişine yapmış oldukları katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum.” (Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kendine Müslümanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

İSPİRLİ PİDE VE PİZZA

Sahipliğini Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Kaya’nın yaptığı  İspirli pide ve pizza, çeyrek asırdır ayni yerde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kiremitte tavuk, kiremitte et, pide çeşitleri, pizza, lahmacun, saç kavurma, çorba çeşitleri,  Yükçülük sokak no: 7-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayrıca yine Mehmet Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte de hizmet vermeye devam ediyor.

                “Aradığınız hizmet! Özlediğiniz lezzet! “sloganıyla müşterilerine Akyazı Mahallesi Rus pazarı kavşağında  hizmet veren İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte salonun da Adana ocak başı çeşitleri, Akçaabat köfte, tavuk ve ızgara çeşitleri, kebap, pizza, pide çorba, güveç ve künefe servisi yapılıyor.

                Her iki işyerine de 214 48 81- 225 43 33, 234 56 56 ve 234 87 87 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İspirli pide ve Pizza’ya Hayırlı v kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Fax, fotokopi, GSM telefonları, telefon santralleri, 2. El telefonları ve cep telefon tamir adresi Netaş Teknik Servisi , çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Çapulacılar sokak, kalafat iş hanı NO: 10 adresinde hizmet veren Netaş Teknik servise 225 34 39 ve 0530 326 15 59 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Netaş Teknik servisi Erol Şengönül’e bolkazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

İşletmeciliğini  hoş sohbet isimler Mustafa –Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri  hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan  Saylan Yapı Malzemeleri, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü  imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına, hayırlı  kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

İşletmeciliğini yılların  tecrübeleri  İhsan Coşar ve oğlu Cihan Coşar’ın yaptığı Cihan market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres” sloganıyla hizmet veren  Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayii ve fatura ödeme noktası da  olan Cihan markete,   225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Cihan Market sahip ve ayrılmaz çalışanı Olgun Türkmen’e hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yazılan yazgıyı değiştirme şansının olmadığı hayat işte! Her şey insanın istediği gibi olmuyor. Hep kötü şeyler de iyi insanların başına geliyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Misafiri olduğumuz bu hayatta; insan ömrünün sonbaharını yaşarken daha iyi anlıyor. Her hata bir ders, ne hata biter ne ders.

 

 

HARBİDEN

Yalana bile alkış tutanların prim yaptığı bir ülkede, zaman hep yıkıma ve yağlamayı becerenlerin lehine işler.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Aksa Doğalgaz tarafından Ordu geneli için doğalgaz arz planlama tarihleri belli olduğunu,  kararlaştırılan doğal gaz arz tarihleri şu şekilde: Perşembe 2022, Gülyalı 2022, Kumru 2023,  Aybastı 2023, Gölköy 2023, Korgan 2023, Akkuş 2024, Ulubey 2025, Çaybaşı 2026, İkizce 2026, Çamaş 2027 sonrası, Çatalpınar 2027 sonrası, Gürgentepe 2027 sonrası, Kabadüz 2027 sonrası, Kabataş 2027 sonrası, Mesudiye 2027 sonrası,

**********************************

x-2021-2022 sezonunda 52 Orduspor ve Orduspor 1967, maçlarını 20 bin kapasiteli Yeni Ordu Stadyumu'nda oynamaları durumunda tribüne 10 bine kadar seyirci alınabileceğini, bu iki takım karşılaşmalarını 11 bin kişi kapasiteli 19 Eylül Stadyumu'nda oynamaları halinde ise yaklaşık 5 bin 500 taraftarın stada girmesine izin verileceğini, yeni sezonda müsabakalarını ortalama 4 bin kişilik Fatsa İlçe Stadı'nda oynayacak olan Fatsa Belediyespor ise stattaki tadilatın bitmesinin ardından 2 bin seyircisinin önüne çıkabileceğini,

*********************************

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından bilgilendirmede bulunduğunu,  Koca’nın, 13 milyon doza yakın BioNTech aşısının daha pazartesi gününe kadar geleceğini ve aşılama çalışmalarının normal hızına döneceğini söylediğini,

*********************************

x-Her yıl Ağustos ayının ikinci haftasında olmak üzere geleneksel hale getirilerek kutlanması kararlaştırılan ve logosu da tescil ettirilen Dünya Fındık Haftası’nın ilki bu yıl Trabzon Ticaret Borsası’nın koordinasyonun da 9-14 Ağustos tarihleri arasındaki yapılacağını,

*********************************

x-Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu’nun, 2 doz aşısını yaptırmayan müşterilerini iş yerlerine almayacaklarını açıkladığını, kararın Türkiye'deki 130 bin esnaf için geçerli olduğunu belirten Federasyon Başkanı Murat Ağaoğlu’nun "Kahvehane ve kıraathane işletmecisi esnafımızın tekrar kapanmayı kaldıracak gücü kalmamıştır" dediğini,

*********************************

x-Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce, hükümlülerin Kovid-19 izin sürelerinin 31 Temmuz'dan itibaren 2 ay uzatıldığını, kararın Kovid-19 pandemisine ilişkin salgın riskinin ortadan kalkmamış olması nedeniyle alındığı belirtildiğini,

*********************************

x-Ordu Valisi Tuncay Sonel’in, aşı olmayan vatandaşların mutlaka aşı olmaları gerektiğini belirterek, “İl dışından gelen hemşerilerimiz ve misafirlerimizin de kendilerini birkaç gün izole etmeleri gerekir” dediğini,

**********************************

x-TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarında gıdadaki fiyat artışının hayli  dikkat çektiğini, yüzde 24,62 olarak gerçekleşen yıllık gıda fiyat artışlarında zam şampiyonlarının  salatalık ve ayçiçek yağı olduklarını,

**********************************

x-Orduspor 1967 teknik patronu Telat Özden’in teknik adamlık karayerinde daha önce Körfez Futbol Kulübü'nü önce Bölgesel Amatör Lig şampiyonu yapıp 3.Lig'e çıkarttığını,  bir sezon sonra da aynı takımı 3.Lig şampiyonu yapıp 2.Lig'e çıkardığını,  tecrübeli çalıştırıcının ayrıca Adıyaman 1954 Spor ile de BAL Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra bu kez de Orduspor 1967 Futbol Kulübü'nü hedefe taşıdığını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız