HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2021 Salı Saat: 09:44

ÜNYE, HER ALANDA HİZMETLERE KAVUŞUYOR

Ünye’de 85 mahallede hummalı çalışmalar devam ediyor. Ünye Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı Konkasör Şantiyesi ve Beton Santrali ile birlikte yol ve altyapı yatırımları aynı maliyetle iki katına çıkıyor. Yol ve altyapı hizmetl
ÜNYE, HER ALANDA HİZMETLERE KAVUŞUYOR

Ünye’de 85 mahallede hummalı çalışmalar devam ediyor. Ünye Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı Konkasör Şantiyesi ve Beton Santrali ile birlikte yol ve altyapı yatırımları aynı maliyetle iki katına çıkıyor. Yol ve altyapı hizmetleri devam ederken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, mahalleleri sık sık ziyaret ederek hem çalışmaları yerinde inceliyor hem de vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Partinin Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri, Aydıntepe Mahallesi’nde devam eden çalışmaları incelediler ve vatandaşlarla buluştular.

Muhtar Ustaoğlu, “Yıllardır Beklediğimiz Yol Hizmetine Kavuştuk”

Aydıntepe Mahalle Muhtarı Mustafa Ustaoğlu, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve ekibine teşekkür etti. Ustaoğlu, “Yıllardır yapamadığımız yol sizlerin sayesinde yapıldı. Çok güzel bir yol oldu. Ben Aydıntepe halkım adına sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Argan; “Ünye Belediyesi Yol Çalışmaları İçin Çok Değerli Bir Yatırımı Hayata Geçirdi”

Ünye Belediyesinin özellikle yol yatırımlarının çok daha uygun maliyetle ve çok daha fazla yol hizmeti sunmak için önemli bir yatırıma imza attığını kaydeden AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan “Ünye belediyemizin sorumluluk alanında 2 bin 180 km yol ağı var. Bu kadar sorumluluk alanı içerisinde sizlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla Ünye’de şu anda gerçekten tarih yazacak şekilde konkasör şantiyesi ve beton santralini sizler, bizler, hepimiz için hizmete geçirdi. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren, bu zamana kadar yapılmış olan yıllık yol ortalamasının üzerinde yol çalışması yapılacak. Asıl olan bu milletin duasını almaktır. Bu milletle beraber yapılması gerekenleri inançla yapmaktır. Bizler, teşkilat mensuplarımızla beraber bunun idrakindeyiz.” diye konuştu

-“Ünye Yıllardır Hayalini Kurduğu Hizmetlere Kavuşuyor”-

Ünye’de yıllardır beklenen Organize Sanayi Bölgesi, Ünye Limanı kapasite artırımı, Üniversite Alanı gibi hizmetlere bu dönem hızlı bir şekilde kavuştuğunun altını çizen AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Ünye’de yıllara baktığınız zaman, bugün Organize Sanayi Bölgesinin artık başladığını net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Ünye’de artık üniversite sorununun konuşulmadığını, üniversite temeliyle ilgili çalışmaların başladığını belirtmek istiyorum. Ünye limanının genişletilmesi ve kapasite artırımıyla ilgili mücadelenin meyve verdiğini ve limanla ilgili çalışmanın devam ettiğini bilmenizi istiyorum. 2020 yılı içerisinde 932 ilçede başlayan iki tane kültür merkezi çalışması var ve bunlardan biri Ünye Kültür Merkezi. Bir dönem başlandı, ara verildi şimdi yine başlıyoruz. Allah’ın izniyle yine önümüzde Ünye-Akkuş-Niksar yolumuz var. Sayın Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile İnşallah elimizden gelen tüm çabayı ve gayreti göstereceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Tavlı, “85 Mahallemizde Aynı Anda Çalışıyoruz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin 85 mahallesine eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, “85 mahallenin her noktasında çalışma yapmaktayız. Tabi ki; her mahallemizin de ciddi anlamda yol ağı var. Bu işleri planlarken özellikle en sıkıntılı alanlardan en az sıkıntılı alanlara doğru planlama yapıyoruz. Bütün yollarımızı sağlıklı ve konforlu hale dönüştürmeyi hedefliyoruz. Geçen yıl, beton yol dökerken Kumrudan, Kavaktan çakıl getiriyorduk burada çimentoyla kararak hizmet etmeye çalışıyorduk. Bunu iki katına çıkarabilmek için, yani aynı parayla iki kat iş görebilmek için hammaddesini bulduğumuz yere konkasör şantiyesi kurduk ve beton santralini taşıdık. Geçen yıl 35 km olan yol yapma kabiliyetimiz mevcut bütçeyle iki katına çıktı.” diye konuştu.

“Doğalgaz Başta Olmak Üzere Ciddi Bir Altyapı Çalışması Sürdürüyoruz”

Ünye’de doğalgaz başta olmak üzere, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik ve telekomünikasyon olmak üzere ciddi bir altyapı çalışması yürütüldüğünü ve yeni yatırımların planlandığını sözlerine ekleyen Ünye Belediye Başkanı Tavlı, şunları söyledi:

“Doğalgaz sıkıntısı olan hemşerilerimizin, sıkıntısını gidermek için doğalgaz altyapı çalışmalarını yürüten firmalara yardımcı oluyoruz ki, hemşerilerimiz hızlı bir şekilde doğalgazla buluşsun. Vatandaşlarımız katı ve diğer maliyetli yakıtlarla uğraşmaktan ziyade konforlu yakıtla buluşsun istiyoruz. İlçemizin de aynı zamanda çevre kirliliği sıkıntısından kurtulması için bu hizmeti geniş bir alana yayıyoruz. Bu altyapı çalışmaları içerisinde su, kanalizasyon, doğalgaz işleri halledildiği gibi havai elektrik hatları şehir merkezinde sıkıntı oluşturuyor ve balkon merkezlerine çok yakın düşüyor. Bu hatların yeraltına alınmasıyla ilgili İlçe Başkanımız ve Kaymakamımızla birlikte Samsun YEDAŞ Bölge Koordinatörlüğünü ziyaret edip desteklerini talep ettik. Ünye’de bu dönem merkezde gerçekten ciddi yatırımlar olacak. Biz yatırımların olduğu bölgelerde de hızlı bir şekilde üst yapıda konforun oluşması için çalışmalarımızı hazırladık. İşlerini bitirmelerinin akabinde o sahalara da girerek şehir merkezinde de hemşerilerimizin yol problemlerini gidereceğiz. Kapımızın sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek sizlerle birlikte bu memleketi daha çok güzelleştirmeye çalıştığımızı bilmenizi istiyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, HER, ALANDA, HİZMETLERE, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız