HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Eylül 2021 Perşembe Saat: 09:13

ZOR; “YAZICIOĞLU’NUN İSMİ ORDU’DA YAŞATILMALI”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, partisinin kurucu Genel Başkanı ve Lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin Ordu’da da yaşatılması için girişimlerde bulunduklarını belirtti. Başkan Durmuş Zor, Yazıcıoğl
ZOR; “YAZICIOĞLU’NUN İSMİ ORDU’DA YAŞATILMALI”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, partisinin kurucu Genel Başkanı ve Lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin Ordu’da da yaşatılması için girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Başkan Durmuş Zor, Yazıcıoğlu’nun ismini, Ordu İli Altınordu ilçesinde Vakıfbank İlköğretim Okulu bahçesine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ve ortaokul olarak faaliyete geçirilecek olan okula verilmesini talep ettiklerini söyledi.

Başkan Zor, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Lideri merhum Muhsin YAZICIOĞLU’ nun vefatından sonra adı Türkiye’nin muhtelif illerinde bulvarlara, spor komplekslerine, okullara verilmiştir.

         Milletimizin gönlünde siyaset dışı farklı bir yeri olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adı ilimizde herhangi bir yere verilmemiştir. Ordu İli Altınordu ilçesinde Vakıfbank İlköğretim Okulu bahçesine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ve ortaokul olarak faaliyete geçirileceği bilgisini aldığımız ve henüz isim verilmemiş olan binaya Muhsin Yazıcıoğlu adının verilmesi ile ilgili sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Bakanlık nezdinde girişimde bulunmuştur. Bizde İl Başkanlığı olarak 21/01/2021 tarih ve 2021/1 sayılı yazı ile konuyu Valilik Makamından talepte bulunduk.

         06/09/2021 pazartesi günü eğitim öğretim başlayacağı için adı geçen binaya yetkililerce Muhsin Yazıcıoğlu adı verilmesi Milletimizce memnuniyetle karşılanacaktır” dedi.

        

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız