HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 10:48

KIRIKKALE ATTIKÇA ATTI:0-4

TFF 3.Lig 3. Grup da mücadele eden Orduspor 67, sezonun ilk yenilgisini Yeni Ordu Stadı’nda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’dan aldı.                 Orduspor 67  rakibine 4-0 gibi açık farkla yenildi.              
KIRIKKALE ATTIKÇA ATTI:0-4

TFF 3.Lig 3. Grup da mücadele eden Orduspor 67, sezonun ilk yenilgisini Yeni Ordu Stadı’nda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’dan aldı.

                Orduspor 67  rakibine 4-0 gibi açık farkla yenildi.

                Cihan Ölmez, Ulaş Çelik ve Abdulkadir Yılmazoğlu hakem üçlüsünün görev yaptığı maçta Orduspor 67, Ferhat Yılmaz, Serhat Velioğlu(Dak 61 Volkan Geyik),Oğuz Saltabaş (Dak 73 Eren Yalçın),Bilal Gülden, Eray Eren (Dak 73 Y.Hazar), Metin Sevinç, Cevatcan Ekinci, Ömercan Aslan (Dak 61 S.Koç), T. Doğukan Pala ve Arda Saltan’lı (Dak 13 Görkem Can Güner) kadrosuyla mücadele etti.

                Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u deplasmanda farka taşıyan golleri ise  Dak 17 (Penaltı) ve 23 Yasin Reis), Dak 60 ve 67 Ali Kemal Özkan kaydetti.

9.haftayı sahasında farklı yenilgiyle geçen Orduspor 67,10.hafta da deplasmanda Esenler Erokspor’la karşılaşacak. Maç 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00’de oynanacak.

                Ayni hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                31 Ekim 201 Pazar

                İçel İdmanyurdu-Kardemir Karabükspor, MODAFEN-Edirnespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Gümüşhanespor, Ağrı 1970 Spor-Çankaya Futbol Kulübü, Belediye Derincespor- Ceyhanspor,Mardin 1969 Spor-Ofspor, Fethiyespor-Büyükçekmece Tepecikspor ve Karşıyaka-Karbel Karaköprü Belediyespor.

FATSA BELEDİYESPOR 0 ARTVİN HOPASPOR 0

TFF 3.Lig 1. Grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor, sahasında oynadığı maçta Artvin Hopaspor’la golsüz berabere kaldı.

8.haftayı beraberlikle geçen Fatsa Belediyespor 10.hafta da Osmaniyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Maç 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00’de oynanacak.

                Ayni hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                31 Ekim 2021 Pazar

                Sancaktepe Futbol Kulübü-Batman Petrolspor, Nevşehir Belediyespor-Elazığspor, Artvin Hopaspor-Bergama Belediyespor, Çatalcaspor-Belediye Kütahyaspor, Başkent Gözgözler Akademi FK_Erbaaspor, Kahta 02 Spor-Hendekspor, 1054 Kelkit Belediyespor-Arnavutköy Belediyespor ve Karaman Belediyespor-Bursa Yıldırımspor,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KIRIKKALE, ATTIKÇA, ATTI:0-4

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız