HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Kasım 2021 Salı Saat: 09:14

VARGELOĞLU, ÖĞRETMENLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ

    Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ordu’da yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinde, yapılan projeler ile nitelikli ve nicelikli çalışmalarda başarı gösteren idareci, öğretmen ve personellerle bir araya ge
VARGELOĞLU, ÖĞRETMENLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ

 

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ordu’da yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinde, yapılan projeler ile nitelikli ve nicelikli çalışmalarda başarı gösteren idareci, öğretmen ve personellerle bir araya gelerek, Ordu Valisi Tuncay Sonel'in takdirleriyle Başarı Belgesi almaya hak kazanan Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen belge takdim törenine, Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şube Müdürleri Musa, Gözüdik ile Keramettin Duran Şahin ve belge almaya hak kazanan öğretmenler katıldı.

 

24 Kasım öğretmenler günü haftası vesilesiyle düzenlenen belge takdim programında yaptığı konuşmada, öğretmenleri başarılarından dolayı ayrı ayrı tebrik eden  Vargeloğlu, "Öğretmenlerimizi Tübitak, Teknofest, Etwinning, Erasmus alanlarında ve sosyal kültürel faaliyetlerde gösterdikleri nitelikli ve nicelikli başarıları için tebrik ediyorum. Bu alanlardaki çalışmalarımız, okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin motivesini arttırıyor. Çağımız dünyasındaki teknoloji alanındaki büyük gelişmeyi, kendimizin, okullarımızın ve çocuklarımızın yararına kullanabilmek için sizler gerçekleştirdiğiniz bu projeler ve çalışmalarla desteklemiş oluyorsunuz. Hem ilimizi, hem ülkemizi temsil etmek bakımından önemli bir başarıya imza atıyorsunuz. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Başarılarınız daim olsun "dedi.

 

Düzenlenen belge takdim töreninde, 108 öğretmenimiz farklı alanlarda başarı göstermiş olup; Başarı Belgesi'ni Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu'ndan aldı.

 

Belge alan öğretmenlerden,

 

16 Öğretmen eTwinning alanında,

  8 Öğretmen Marka Tescil ve Faydalı Model başvurularında,

31 Öğretmen TÜBİTAK alanında,

11 Öğretmen ERASMUS alanında,

  2 Öğretmen Ordu’daki programlarda sunumlarıyla,

  3 Öğretmen Ordu’daki Müze ve Atölye oluşturma çalışmalarında,

13 Öğretmen çeşitli yarışma ve sosyal kültürel faaliyetlerde başarılı çalışmalar sergilemiştir.

Ayrıca, Okulum Temiz Belgesi alan okullara destek veren ve koordinasyonunu sağlayan Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı İşyeri Sağlık ve Güvenlik Biriminde görevli öğretmen ve personeller ile AR-GE ekibinde görevli öğretmenlere belgeleri Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından takdim edildi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız