HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2022 Pazartesi Saat: 09:47

“GAZETECİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZDİR”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir açıklama yapan Ak Parti İl başkanı Halit Tomakin, “Gazetecilerin, demokrasi için son derece önemli işlevi olan medya sektörü emekçilerinin büyük bir özveri ile görevlerini yapma gayreti
“GAZETECİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZDİR”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir açıklama yapan Ak Parti İl başkanı Halit Tomakin, “Gazetecilerin, demokrasi için son derece önemli işlevi olan medya sektörü emekçilerinin büyük bir özveri ile görevlerini yapma gayreti içindeler. Gururla söylemem gerekir ki, Ordu, gazeteci ve basın camiası açısından son derece gelişmiş, birikimli bir ilimizdir. Gerek Ülke çapında gerekse yerelde çok değerli ve kıymetli kalemlerin bulunması önemli bir zenginliğimizdir bu zenginliğimizi korumak kollamak, gazetecilerimize sahip çıkmak, iktidar partisi olarak öncelikli görevlerimizdendir” dedi.

Zor şartlar altında saat ve mesai mefhumu gözetmeden haber almamızı sağlayan gazeteci kardeşlerim, dünyada baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojiye, bilgi akışına ayak uydurmalı, kendini yenilemelidir diyen Başkan Tomakin şunları söyledi: “Doğru, ilkeli, dürüst,  kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsenmelidir.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlarken, Ocak ayının Ordu basın camiası açından aslında birde üzücü tarafı olduğunu hatırlatarak, Ali Rıza Gürsoy, Haldun Altunel, Osman Kurtuluş, Bilal Köyden, Kazım Vardar, Mehmet Tarı, Erol Ataşan ve Alaattin Benal gibi duayen değerlerimizi bu ayda kaybettik, dünde Ünye’li duayen gazeteci ağabeyimiz Yaşar Karaduman’ı kaybettik.  Her birini minnetle saygıyla özlemle anıyorum. Bu vesile ile tüm basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görev başında vefat eden gazetecilere Allah'tan rahmet diliyorum.”

        


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız