HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Şubat 2022 Salı Saat: 16:24

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satıcılarına göz açtırmıyor. Narko timleri yaptıkları operasyon ve aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken, 25 kişiye ce
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satıcılarına göz açtırmıyor.

Narko timleri yaptıkları operasyon ve aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken, 25 kişiye cezai işlem uygulandı. Bir kişi ise uyuşturucu madde satmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         Ordu Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin verilen bilgilerde “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (2) şahıs ile ilgili olarak (2) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda toplam (22) gr. Esrar maddesi ile (25)gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (1) ‘i tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (9) gr. Esrar maddesi ile (1) gr. Kokain maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (1) şahsın ikametinde arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

             Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (11) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (17) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (3) şahıs ile ilgili olarak (2) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda toplam (2)gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır” denildi.

 

           

 

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, TACİRLERİNE, GÖZ, AÇTIRILMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız