HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2022 Pazar Saat: 15:41

SİNEMA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesinin yarıyıl tatilinde çocuklara özel düzenlediği kültürel etkinlik Sinema Günleri’nin 7’inci gününde Yönetmenliğini Ahmet Erdal’ın üstlendiği “Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi” adlı animasyon filmi çocukla
SİNEMA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesinin yarıyıl tatilinde çocuklara özel düzenlediği kültürel etkinlik Sinema Günleri’nin 7’inci gününde Yönetmenliğini Ahmet Erdal’ın üstlendiği “Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi” adlı animasyon filmi çocuklarla buluşturuldu.

Dev kuşun gizemini çözmek için çıktıkları yolda sayısız macera ile karşılaşan üç arkadaş Can, Mert ve Aslı’nın serüveninin konu edildiği film, çocuklara macera dolu keyifli bir gün yaşattı.

PALYAÇOLAR EŞLİĞİNDE İKRAMLAR İLE TATLANAN SİNEMA KEYFİ

Saatler öncesinden Trafik Eğitim Parkını dolduran çocuklar sinema saatine kadar oynadıkları oyunlar ile gönüllerince eğlenip dinlendiler. Altınordu Belediyesinin patlamış mısır ve organik elma suyu ikramı ile tatlandırdığı sinema keyfi ile de günün finalini yapan çocukların sevinci yüzlerine yansıdı. Çocuklarına eşlik eden ailelere de ikramları ile güzel bir ortam oluşturan Altınordu Belediyesi, vatandaşlardan beğeni ve takdir topladı.

Yarıyıl tatilinin sonuna doğru yaklaşılırken hafta sonu sürprizleri ile devam etti. Sinema Günleri etkinliği Cumartesi ve Pazar günleri yapılan sinema gösterimi ve çeşitli sürpriz etkinlikler ile final yapıldı.

PAMUK ŞEKER, PATLAMIŞ MISIR VE ELMA SUYU EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ

Film gösterimi  öncesi Palyaçolar eşliğinde Trafik Eğitim Parkında çeşitli oyunlar ile eğlenen çocuklar, Altınordu Belediyesi’nin patlamış mısır, organik elma suyu ve Pamuk şekeri ikramı ile Sinemanın keyfini çıkardılar. Altınordu Belediyesinin etkinliği hem çocuklara hem de ailelere keyifli eğlenceli ve renkli bir hafta sonu yaşattı.

Sömestr tatiline özel "Sinema Günleri" Pazar günü yapılan etkinlik ile son buldu. Altınordu Belediyesinin kültürel etkinliği ile keyifli bir hafta sonu geçiren aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler : SİNEMA, GÜNLERİNE, YOĞUN, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız