HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2022 Perşembe Saat: 17:22

GÜLYALI BELEDİYESİ’NDEN HASTA BEZİ DESTEĞİ

Gülyalı Belediyesi sosyal belediyecilik alanında ortaya koyduğu farklı projelerle engelli ve yaşlı vatandaşların yüzünü güldürüyor.
GÜLYALI BELEDİYESİ’NDEN HASTA BEZİ DESTEĞİ

Gülyalı Belediyesi sosyal belediyecilik alanında ortaya koyduğu farklı projelerle engelli ve yaşlı vatandaşların yüzünü güldürüyor. Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Ücretsiz tekerlekli sandalye ve elektrikli hasta yatağı desteğinde bulunduğumuz engelli ailelerimize ekonomik destek sağlayacak, hastalarımızın yaşam konforunu yükseltecek yeni bir proje başlatıyoruz” diyerek yeni müjdeyi açıkladı.

BAŞKAN TEPE: “HASTA BEZİ DESTEĞİYLE ENGELLİ VE YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ”

İnsan odaklı sosyal belediyecilik uygulamalarında örnek projeler geliştirmeye, yaşamı kolaylaştırıp yüzleri güldürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Tepe, “Gerçekleştirdiğimiz desteklemeleri geliştirerek yaşama daha çok dokunmaya, engellilerimizin yaşam konforunu yükseltip ailelerimizin yükünü hafifletmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizde ikâmet eden, hasta alt bezi kullanan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza devletimizin sağladığı desteğe ek olarak her ay 1 paket hasta alt bezi desteğinde bulunuyoruz. Devlet belirli bir miktarda hasta bezi desteği sağlıyor. Bizler de her ay 1 paket hasta bezini ücretsiz bir şekilde temin edeceğiz. Böylelikle ailelerimizin de ekonomik yükünü belirli bir oranda azaltmış olacağız. Yol yapmak, alt yapı hizmeti sunmak ne kadar önemliyse sosyal belediyecilik uygulamalarıyla gönüllere dokunmak o kadar değerlidir. Gülyalılı hemşehrilerimiz ortaya koyduğumuz bu projelerle yaşanan değişimi yakından hissediyor. Kamuoyunun takdirini kazanan yeni projeleri uygulamayı sürdüreceğiz” dedi.

HASTA BEZİ DESTEĞİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Hasta bezi desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımızı başvuru ve kayıt için gerekli evraklarla birlikte belediyemize davet ediyoruz diyen Başkan Tepe, “Evraklar arasında yaşlı veya engelli bireyin ikametinin ilçemiz sınırları içerisinde olduğunu gösterir ikâmetgâh belgesi ve hasta bezi kullanması gerektiğine dair doktor raporunun yer alması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi almak için 0452 811 2053 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir ya da aynı numaralı Whatsapp Derman Hattı’ndan mesajınızı gönderebilirsiniz” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız