HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2022 Cuma Saat: 11:08

KIRSALIN YOLLARI YÜKSEK STANDARDA KAVUŞUYOR

  Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2021 yılında gerçekleştirdiği konforlu beton yol çalışmalarını yeni yılda da hız kesmeden sürdürüyor.   2021 yılında toplamda 30 mahallede 20 kilometre konforlu beton yol çalışma
KIRSALIN YOLLARI YÜKSEK STANDARDA KAVUŞUYOR

 

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2021 yılında gerçekleştirdiği konforlu beton yol çalışmalarını yeni yılda da hız kesmeden sürdürüyor.

 

2021 yılında toplamda 30 mahallede 20 kilometre konforlu beton yol çalışması yapan Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü  2022 yılı başı itibariyle karla mücadele çalışmaları nedeniyle kısa bir süre ara verse de karla mücadele çalışmaları biter bitmez yeniden konforlu beton yolların yapımına start verdi. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Yalıköy mahallesinde Kuştepe, Belice ve Köseli mevkilerinde beton yol çalışması gerçekleştirdikten sonra Çöteli ve Güvercinlik mahallelerinde de konforlu beton yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

“BETON YOL İLE ULAŞIM AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ”

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar konforlu beton yol çalışmaları ile birlikte ilçe kırsalında ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini belirterek, “Fatsa’mız için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fatsa’mızın her karış toprağı bizim için aynı özellik ve değerde. Yarınlara umutla bakmak gelecek nesillere daha da yaşanılabilir Fatsa bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Beton yol çalışmalarımız ile birlikte ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyor, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek heyecanımız şehrimiz için. Mahallelerimizde ve grup yollarında standardı yükseltip konforlu bir ulaşım için var gücümüzle çalışıyoruz. Derdimiz, gayretimiz daha da yaşanabilir bir kırsal için. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

“YALIKÖY YOL ÇALIŞMALARI ANLAMINDA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞIYOR”

 

Yalıköy Mahallesi Muhtarı Mahmut Memiş’de  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, “Mahallemize gerek Büyükşehir gerek se de Fatsa Belediyesi eliyle yapılan yapılan yol çalışmaları gerçekten çok güzel çalışmalar. Belice ve Kuştepe mevkilerimiz özellikle turizm için önem arz eden yerler. Yalıköy mahalemizde yol çalışmaları anlamında büyük bir değişim ve güzellik yaşıyoruz. Emeği geçen herkese halkım adına şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

“BALİOĞLU UZUN YILLAR YAPILMAYI BEKLİYORDU ARTIK ÇOK GÜZEL OLDU”

 

Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Hami Gülboy Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a neznide Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Beton yol yapılan Balioğlu mevkimiz çok uzun yıllar yapılmayı bekleyen bir yoldu. 35 yıl önce Bolaman Belediyesi tarafından açılan yol atıl durumdaydı. Çok şükür Fatsa Belediyemiz bu yılki beton yol programında mahallemizin bu talebini değerlendirdi ve çalışmalarını sürdürüyor. Balioğlu mevki bizim için çok önemli bir mevki. Bu yolun beton yol olması ile bir çok araç artık bu yolu kullanacaklar. Her araç için Bolaman’dan yukarı mahallere gidiş için en az 10 kilometre bir kısalma söz konusu” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : KIRSALIN, YOLLARI, YÜKSEK, STANDARDA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız