HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2022 Cuma Saat: 16:47

ADAYLAR DOSYALARINI TESLİM ETTİ

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri stajyerlik süresini tamamlayan ve yeterlilik sınavlarına müracaat eden stajyer; Edanur Öztürk, Filiz Altunışık İnce ve Şeyma Yıldız Çoşkun’nun dosyaları incelendi v
ADAYLAR DOSYALARINI TESLİM ETTİ

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri stajyerlik süresini tamamlayan ve yeterlilik sınavlarına müracaat eden stajyer; Edanur Öztürk, Filiz Altunışık İnce ve Şeyma Yıldız Çoşkun’nun dosyaları incelendi ve teslim alındı. Dosyaların TESMER’e gönderilmesine karar verildi.

 Toplantıyı değerlendiren Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Staja başlama, staj derken üç yıl tamamlandı ve artık Mali Müşavir olmak için çok kısa bir yol kaldı. Mali Müşavirlik mesleğine katılacak siz değerli arkadaşlarım çabaları ile çalışmaları ile gelecekte mesleğimize önemli katkılar sunacaksınız. 2010 yılından bu yana her dönem bitirme sınavına giren arkadaşlarımızla bir araya gelerek onlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Muhasebe mesleği sorumlulukları olan, riskleri olan bir meslek. Kamu adına iş üreten, tüm toplumun çıkarlarına hizmet eden bir meslek. Bizler beyanname göndermek, işe giriş ve çıkış yapmak için mali müşavir olmuyoruz. Bizler işletmelere danışmanlık yapmak, onlara yol göstermek için mali müşavirlik yapıyoruz. Belli kişi ve gurupların değil tüm toplumun çıkarlarını hizmet etmek için mali müşavirlik yapıyoruz. Ekonomiye ve işletmelerimize değer sunmak için mali müşavirlik yapıyoruz. Bu nedenle güncel mevzuatı takip etmek ve uygulamak çok önemli. Çok okumak mesleğimiz için çok önemli. Mesleğe saygı, ustaya saygı, kurumlarımıza saygı, çalışanlarımıza ve müşterilerimize saygı mesleğimizin olmazsa olmazıdır. Saygı göstermeyen saygı göremez. Mesleğimizin saygınlığı da buradan geçiyor. Unutmayalım ki bizim mesleğimizin vazgeçilmezi dürüstlük ve güvenilirliktir. Dürüstlük ve güvenilirliğin mesleğimizin olmazsa olmaz koşulu olduğunu unutmayalım. İnşallah en kısa sürede sınavları kazanıp Meslek Mensubu olarak aramıza katılırsınız. Hepinize başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

Üç yıllık staj dönemini değerlendiren Stajyer Şeyma Yıldız Çoşkun; Ben staj sürecimi iki ilde geçirdim ve son olarak stajımı Ordu SMMM odasında tamamladım. Ben hiç bu kadar aktif, stajyerleri ile bire bir ilgilenen bir oda görmedim. Çok verimli bir staj sürecini ordu odasında tamamlamanın gururunu yaşıyorum. Bizleri hiçbir zaman üyesinden ayırmayan Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum. 

 

Staj bitirme dosyalarını teslim eden adaylar ile oda yönetim kurulu tek tek görüşme gerçekleştirdi. Üç yıllık staj sürecinde öğrenilen konuları ölçmek için stajyerlere çeşitli sorular yöneltildi. Stajyerlerin meslekle ilgili görüşleri soruldu. Ve staj bitirme dosyaları kabul edildi. Staj bitirme dosyalarını teslim eden stajyer Mali Müşavirlere birer dayanışma çantası hediye edildi.

 

Anahtar Kelimeler : ADAYLAR, DOSYALARINI, TESLİM, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız