HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Şubat 2022 Pazartesi Saat: 13:56

ÖZTÜRK: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Prof.Dr.Çağatay Öztürk, “Biz bir aileyiz, zoru hep birlikte başaracağız” dedi. Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Ordu Stadında oynanan Alagöz Holding Iğdır FK maçı ile ilgili açıklamalarda bulun
ÖZTÜRK: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Prof.Dr.Çağatay Öztürk, “Biz bir aileyiz, zoru hep birlikte başaracağız” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Ordu Stadında oynanan Alagöz Holding Iğdır FK maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Öztürk, güzel bir havada dostça geçen müsabakayı kazanan tarafın kendileri olduğunu için mutlu olduklarını söyledi.

Konuk ekip Alagöz Holding Iğdır FK’yı en iyi şekilde ağırladıklarını ve dosçta geçen bir karşılaşma olduğunu belirten Öztürk, “Yeni Ordu Stadında gurubumuzun güçlü takımlarından Alagöz Holding Iğdır FK yı misafir ettik. Güzel bir havada dostca geçen müsabakada üstün oynayarak doksan dakika onrasında 1-0 galip gelerek gülen taraf bizler olduk. Teknik heyet ve futbolcularımıza, bizleri yanlız bırakmayan taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz, zoru hep birlikte başaracağız dedik ve sonuçta kazanan bizler ve Ordu oldu” diye konuştu.

HEDEF YİNE GALİBİYET

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Aksaray Belediye Spor karşılaşmasına da değinen Öztürk, “Zorlu bir haftaya yine başlangıç yapıyoruz. Çalışmalar bu yönde devam etmektedir. 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Aksaray ilinde Dağılgan stadında 68 Aksaray Belediye Spor ile 27 Şubat 2022 Pazar günü İstanbul Bayrampaşa Çetin Emeç stadında Bayrampaşa Spor A.Ş ile karşılaşacağız. Bu maçlardan da mutlak galibiyet beklemekteyiz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. Özgen Erdem ve Sinan Morgili’in sakaltlıkları devam etmektedir. Sağlık kurulumuz tarafından tedavileri titizlikle takip edilmekte olup en kısa zamanda sahalara döneceklerdir” açıklamasında konuştu.

U19 Bölgesel Gelişim Ligleri, 6. Gurupta mücadele eden 52 Orduspor U19 takımımın hafta sonu Sivas Belediyesporu konuk etti ve 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdürdüğünü de kaydeden Öztürk, Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan’ı ziyaret ederek kulübün formasını hediye ettikleri de sözlerine ekledi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÖZTÜRK:, BİRLİKTE, BAŞARACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız