HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2022 Pazartesi Saat: 14:48

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GÖR,DİNLE VE EMİN OL Dinle, gör ve emin ol. Yetmez ise de gör, dinle ve emin ol. İnsan gibi insana yakışan da budur...     DEMİŞ DEMESİNEDE “Güçlü, güvenli ve güvenilir şehirde en önemli şey sosyal dayanışmadır.
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GÖR,DİNLE VE EMİN OL

Dinle, gör ve emin ol. Yetmez ise de gör, dinle ve emin ol. İnsan gibi insana yakışan da budur...

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Güçlü, güvenli ve güvenilir şehirde en önemli şey sosyal dayanışmadır. Kalkınmanın sosyal bacağını iyi ayarlayıp, dar gelirli, engelli ve yaşlı vatandaşların hepsini eşit bir şekilde oluşturmazsanız, kendinizi başarılı sayamazsınız. Çünkü burada fırsat eşitliğini sosyal yardımlarla eşitlemeniz gerekir. Bizler bu kapsamda sosyal marketi kurduk. Hemen hemen tüm vatandaşlarımızın durumunu bu sayede gözlemleyebiliyoruz. İletişim halinde, kendimiz geliştirdiğimiz yazılımla tüm bilgilere ulaşabiliyoruz. Bu sistemin yazılımını da ORYAZ şirketimiz oluşturdu.

Biz dört şirket kurduk. ORTAR tarım şirketimiz. ORTUR turizm şirketimiz. ORYAZ yazılım şirketimiz ve OREN enerji şirketimiz. ORYAZ şirketimiz ufak bir şirket olmasına rağmen harika işler yapıyor. ORYAZ şirketimiz sosyal marketin yazılımının yanı sıra, Su sayacı, altyapı koordinasyon AYKOME sistemlerini geliştirdi. Bu anlamda Türkiye’deki tüm belediyelere örnek olacak çalışmalar yaptı. Dün akşam Ankara’daydım.  60 belediye Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplandık. Oradaki görüşmelerden şunu anladım. Ordu en küçük Büyükşehirlerden biri olmasına rağmen benim gördüğüm kadarıyla klasmanda gayet iyi.” (Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne? Sorusu hep cevapsız kalıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

Bugün 11 Ekim 2018 Perşembe

DOĞUŞ YAYINCILIK

Ercan GÜNDÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik, genç isim  Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi  ve hoş sohbetinde adresi olan ve Münir Sarı’nın yaptığı Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

YAĞMUR KİTAPEVİ

İşletmeciliğini yılların tecrübesi Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitapevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitapevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve size bir telefon kadar yakın olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Yağmur kitapevi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

MODA CADDE FOTOĞRAF

Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri 40 yıllık tecrübe Coşkun Bülbül’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri, Şarkiye mahallesi Fatma Hatun Sokak NO:9-B adresinde hizmet veriyor.

                214 85 37 ve 233 80 40 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Moda cadde sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

IŞITAN ELEKTRİK

Sahipliğini merhum Sinan Yaylaçiçeği’nin oğulları İrfan, Erkan ve Serkan’ın yaptığı ışıtan elektrik, inşaat, elektrik mühendisliği, aydınlatma ve dekorasyon  hizmetiyle yoluna devam ediyor.

                “Aydınlığa giden yol” sloganıyla hizmet veren Işıtan elektrik, Fatma Hatun Sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Her geçen gün kendisini yenileyen ışıtan elektriğe, 225 13 35 ve 225 09 03 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Işıtan elektrik sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bir insanın en garip ve en çok muhtaç olduğu an, kabre konulduğu o andır. En acı çektiği an da son nefesini verdiği o andır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Aklını kullan, aklınla kötünün karşısında, iyinin de yanın da ol.

 

 

HARBİDEN

Sizin de tarihiniz olmazsa nasıl geleceğiniz olacak? Tarihinizi yok sayar ya da unutursanız nasıl geleceği inşa edebilirsiniz?

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre, bundan böyle açık alanlar ile sosyal mesafenin uygulanabildiği ve uygun havalandırma koşullarının bulunduğu kapalı yerlerde maske kullanma zorunluluğunun uygulanmayacağını,  yeni bir karar alınıncaya kadar; okul, hastane, Sinema, tiyatro gibi kişiler arasında gerekli sosyal mesafenin sağlanamadığı kapalı yerler ile otobüs, minibüs, servis, tren, metro, vapur, uçak gibi her türlü toplu ulaşım araçlarında (şehirlerarası dahil) maske kullanım zorunluluğu uygulanmasına devam edileceğini,

********************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un, açık alanlarda maske zorunluluğunun kalkmasının erken bir karar olduğunun altını çizerek,  “10 bin vakalar varken maskeye çok önem veriyorduk. 70 bin vaka varken maskenin önemi azalmış gibi bir durum var. Bu bir tezattır. Kapalı alanlarda maske takmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandığını,

********************************

x-TÜİK verilerine göre, tüketici enflasyonunun yüzde 54,44 ile 20 yılın yeni zirvesine ulaştığını,

********************************

x-Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın, TMO’nun elindeki fındığa güvenen ihracatçıların bilinçli olarak serbest piyasada fiyatları düşük tuttuğunu söylediğini,

********************************

x-Hükümlüler tarafından üretilen ve Ordu’nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulumu yapılan durakların hayli ilgi çektiğini,  proje kapsamında imal edilen bin 500 adet durağın  bin 155 adedinin kurulumunun  tamamlandığını, geriye kalanındaki çalışmalarında hız kesmeden sürdüğünü,

********************************

x-3 uzman psikolog, 1 aile danışmanı ve 1 hemşire ile  hizmet veren Aile Merkezi’nin verdiği  hizmetten yetişkinler, ergenler, çiftler, ebeveynler, aile ve aile bireylerini oluşturan fertler gibi danışanların yararlandığını, Büyük Şehir Belediyesi’nin bu hizmeti tamamen ücretsiz sunduğunu, 444 10 52 nolu çağrı merkezini arayarak randevu oluşturulduğunu,

********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında  2021 yılında zorlu pandemi koşullarına rağmen aşçılıktan hasta bakımına, operatörlükten geleneksel el sanatlarına kadar 382 farklı grupta 6 bin 452 kursiyere meslek ve sanat eğitimi verildiğini,

********************************

x-Ordu’ya  en fazla tarım işçisinin geldiği Şanlıurfa’da, fındık sezonu öncesi yevmiye ücretlerinin 170 TL olarak belirlendiğini,

********************************

x-2021-2022 Av Dönemi Merkez Av Komisyonu Kararı uyarınca av sezonunun 06.03.2022 tarihi itibariyle ülke genelinde kapandığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız