HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2022 Pazartesi Saat: 15:35

“TÜM KADINLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM”

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle mesaj yayınladı. Rektör Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: Tarihin her döneminde gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları ile toplumumuzu şe
“TÜM KADINLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM”

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle mesaj yayınladı. Rektör Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: Tarihin her döneminde gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları ile toplumumuzu şekillendiren kadınlarımız, hayatın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakarlığı ve üretkenliği ile geleceğimize yön vermektedir. Bununla birlikte aktif olarak yer aldıkları eğitim, bilim, ekonomi, siyaset, iş dünyası gibi pek çok alanda gerçekleştirmiş oldukları çalışmalarla büyük başarılara imza atan kadınlarımız, ülkemizin sürdürülebilir büyüme ve kalkınmasına büyük katkılar sağlamaktadır.

Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın temsilcileri olarak her türlü cinsiyetçi bakış açısını reddediyor; kadınlarımızın sosyal statülerinin iyileştirilmesi, bireysel hak ve özgürlüklerinin korunması ve kamusal alandaki etkinliklerinin daha da artması için onların yanında yer almamız gerektiğine inanıyorum.

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması noktasında kadının her alanda varlığını güçlendirecek adımlar atmamız gerektiği düşüncesi ve kadına yönelik şiddetin son bulduğu günlere ulaşmak dileği ile sevginin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız