HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2022 Cuma Saat: 14:36

“ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPIYORLAR!"

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, sanayide kullanılan elektriğe yüzde 20 zam gelmesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Başkan Şentürk, Türkiyede tarımdan sonra az olan sanayi de bitecek “dedi. AKPnin istikrarsız politikalar izl
“ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPIYORLAR!"

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, sanayide kullanılan elektriğe yüzde 20 zam gelmesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Başkan Şentürk," Türkiye'de tarımdan sonra az olan sanayi de bitecek “dedi. AKP'nin istikrarsız politikalar izlediğini belirten Başkan Şentürk, "Nisan ayına girilmesiyle birlikte doğal gazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Elektrikte sanayi abonelerinin  tarifesine yaklaşık yüzde 20 zam yapıldı.

                Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) faaliyet bazlı tarife tabloları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, alçak gerilim sanayi abonelerinin 1 Nisan'dan itibaren geçerli elektrik tarifesi yaklaşık yüzde 20 zamlandı. Bu aboneler için kilovatsaat başı elektrik fiyatı 191,77 kuruştan 230,10 kuruşa yükseldi. Zaten sanayici iflasın eşiğindeydi. Sanayi faliyetleri hem pandemi, hem zamlar, hem de İran'ın doğalgazı kesmesiyle sekteye uğramıştı. İktidar ise sanayicinin elinden hiçbir zaman tutmadı. Şimdi de aynısı oluyor. Sanayicileri zora sokuyorlar. İş yerlerini işletilemez hâle getiriyorlar. İktidar sanayiyi destekleyeceğine, ayrıcalık göstereceğine, bilhassa indirim yapacağına hâlâ kasten zam üstüne zam yapıp, dışa bağımlı olmamızı sağlayıp, sanayicileri iflasa sürüklemeye çalışıyorlar. Türkiye'yi resmen uçuruma sürüklüyorlar" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “ZAM, ÜSTÜNE, ZAM, YAPIYORLAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız