HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2022 Pazartesi Saat: 13:29

“BİZİM SANATÇILARIMIZ DÖRT DÖRTLÜK”

  Fatsa Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam farklı etkinliklerle Ramazan coşkusu bir başka yaşanıyor. Ramazan ayının 7.akşamında Şef Hayri Şensu öncülüğünde “Türk Sanat Müziği Sofyan Topluluğu” Fatsalı müzik
“BİZİM SANATÇILARIMIZ DÖRT DÖRTLÜK”

 

Fatsa Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam farklı etkinliklerle Ramazan coşkusu bir başka yaşanıyor.

Ramazan ayının 7.akşamında Şef Hayri Şensu öncülüğünde “Türk Sanat Müziği Sofyan Topluluğu” Fatsalı müzikseverlere müthiş bir konser verdi. Ruhu dinlendirerek mest eden koronun seslendirdikleri eserler, sanatseverlerden büyük beğeni aldı.

 

Konserde koro sanatçıları Birgül Şensu, Yüksel Kaytaz Belgin Tepe, Tevfik Taş, Yeşim Kuru, Murat Biçek, Ümran Ömeroğlu, Sezgin Öksüz, Celile Yıldız, Ertan Tepe, Bagiye Bulu, İsmet Küçükoğlu, Asuman Şirin, Pakize Kaplan ve Nihal Ece Ergün isimlerinden oluştu.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞARKILAR MAZİYE GÖTÜRDÜ

 

Koro sanatçıları konserde “Gurbet o kadar acı ki ne varsa içimde hepsi bana yabancı hepsi başka biçimde”, “Dereler Çağlar Oldu Gözlerim Ağlar Oldu”, “Endamının Hayalini Gözlerinden Silemem”, “Sen Sanki Baharın Gülüsün, Şen Çiçeğimsin”, “Bilirim Daha Sen Pek Küçüceksin, Gönlüm Seni Sevdi Ahh Ne Diyeceksin”, “Pencerenin Perdesini Aç Bana Göster Yüzünü”, “Ben Kalender Meşrebim Güzel Çirkin Aramam”, “Ağlama Değmez Hayat Bu Gözyaşlarına” şarkılarını seslendirirken solistlerden Sezgin Öksüz “Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı”, Murat Biçek, “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi Sende Beni Bekle Sakın Unutma”, Tevfik Taş, “ Öyle Dudak Büküp Hor Gözle Bakma Bırak Küçük Dağlar Yerinde Dursun”, Ümran Ömeroğlu, “Kapat Gözlerini Kimse Görmesin Yalnız Benim İçin Bak Yeşil Yeşil”, “Pakize Kaplan Rüzgar Susmuş Ses Vermiyor Nedendir, Sen Gideli Hayat Benim Çilemdir”, Asuman Şirin, “Nasıl Katlansam Bilmem Bu Uzun Ayrılığa ve Nihal Ece Ergün, “Düştüm Delice Aşkın Seline, Yalnız Sen Girdin Gönlüme” türkülerini seslendirdiler.

 

 

Grup Sofyan olarak 2 senelik mazileri olduğunu belirten Şef Hayri Şensu, “Sofyan’ın anlamı Türk Sanat musikisinde bir usul, bu da dört dörtlük demek. Bizim grubumuz müzik adına dört dörtlük bir grup olarak değerlendiriyoruz. Onun için grubumuzun adını Sofyan koyduk. Uzun bir hazırlık sürecimiz olmuştu. Ramazan etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediymeizden bir konser teklifi gelince sıcak baktık ve müzik Fatsalı müzikseverlerin karşısına çıktık. Bizlere bu fırsatı veren Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ederiz. Bizim için de iyi oldu, hem kendimizi tanıtma fırsatı bulduk. Başarılı olduğumuza inanıyorum, umarım herkes tarafından da beğenilmişizdir.” dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “BİZİM, SANATÇILARIMIZ, DÖRT, DÖRTLÜK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız