HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Nisan 2022 Perşembe Saat: 15:11

ŞANLITÜRK; “VAR OLSUN TEŞKİLAT

” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölköy İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına, Gölköy’lüler yoğun katılım sağladı. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün de katılım sağladığı iftar programına Gölköy B
ŞANLITÜRK; “VAR OLSUN TEŞKİLAT

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölköy İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına, Gölköy’lüler yoğun katılım sağladı. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün de katılım sağladığı iftar programına Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ın yanı sıra ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gösterilen yoğun ilgiye memnuniyetini dile getiren MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Gölköy İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programını Gölköy Belediye Başkanımız Fikri Uludağ, İl, İlçe teşkilatlarımız ve hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

İlçe Başkanımız Ali Mert başta olmak üzere; Bütün ilçe teşkilatımıza ve yoğun katılım gösteren Gölköylü hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Var Olsun Teşkilat.

İftar programının ardından Gölköy Belediye Başkanımız Fikri Uludağ, Gölköy İlçe Başkanımız Ali Mert Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti̇ Gölköy İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz, İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte; Gölköylü hemşerilerimizin çay sohbetine iştirak ettik. Yoğun ilgilerinden dolayı tüm Gölköylü hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah Hemşerilerimizden razı olsun.

Ayrıca Gölköy İlçe Başkanımız Ali Mert ile birlikte Gölköy Belediye Başkanımız Fikri Uludağ Bey’i ziyaret ettik, Belediyemizin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için sayın başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“MUHALEFETTE UNİTER YAPIYA TUZAK VAR”

İftar öncesi davetlilere seslenen Başkan Naci Şanlıtürk, Türkiye’nin ekonomi, savunma ve terörle mücadelelerine parmak basarak muhalefete yüklendi. Başkan Şanlıtürk, ülkenin son 20 yılının analizini rakamlarla açıklayarak yaptığı konuşmada; “Yuvarlak masa başında toplanan muhalefet, 28 Şubat’ta güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında bir mutabakat metni yayınladı. Bu metinde Türk ve Türk Milleti yoktur. Atatürk yoktur.

Milli Birliğe ve Milli kardeşliğe de yer yoktur. Ama ne vardır? Bu metinde kimlik siyaseti vardır. Kimlik siyasetine işaret vardır. Üniter yapıya tuzak vardır. HDP’ye mesaj vardır. Bunların kafasında Anayasanın ilk dört maddesini değiştirmek vardır. Bu birbirine benzer 6 partinin dışardan 7. Ortak HDP’nin amacı, Türkiye’yi parlamenter sistemin karanlık sokaklarına geri döndürmektir” diye konuştu.

“DERTLERİ ÜLKENİN KALKINMA HAMLESİNİ SÖNDÜRMEKTİR”

Bunların derdi ülkeyi parlamenter sistemin kaos ortamına geri döndürmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Bunlar dışarıda ki işbirlikçileri ile hareket ederek, ülkenin kalkınma hamlesini söndürmektir. İçi boş 48 sayfalık metinin yayınlandığı güne bakar mısınız? Özellikle 28 Şubat! Peki neden 28 Şubat? Biliyorsunuz 28 Şubat, milletimizin hafızasında kara bir gün olarak yer almıştır.

“28 ŞUBAT, POST MODERN DARBENİN YIKILDIĞI GÜNDÜR”

Biliyorsunuz bin yıl devam edecek olan post modern darbenin yıkıldığı gündür 28 Şubat. İmam Hatip Liselerine katsayı adaletsizliğini getirerek aynı zamanda İmam Hatip Liseleri ile birlikte Meslek Liselerinin de önü kapatılmış, şu anda Türk sanayicisinin ve esnaflarımızın yaşadığı sıkıntısının ara eleman konusunda önünü kesen bir gündür. Yine 28 Şubatla birlikte temel eğitime geçilmiş, taşımalı eğitimle birlikte köylerimiz boşaltılmış, köyde kendi kendine yeten bir kitle bırakmadan köydeki vatandaşlarımızı da şehirlere taşıyarak bir kitle yığınlarına dönüştürmüştür.

“2023, TUZAKLARIN BAŞLARINA YIKILDIĞI YIL OLACAK”

Biz ülkücü camia olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak, bu yuvarlak masa etrafında toplananlara asla geçit vermeyeceğiz. Milletimizin sağduyusu da zaten buna izin vermeyecektir. Bunu önümüzde ki yılın Haziran ayında sandık başında yeniden göreceğiz. 2023 yılı, illetinde sesinin, soluğunun kesildiği, hayallerinin söndüğü, tuzaklarının başlarına yıkıldığı yıl olacaktır. Birliğimizi daim kılan siz değerli hemşerilerime bu duygularla hayırlı iftarlar ve hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Gölköy’de ki iftar programının ardından beraberinde ki heyetle birlikte Gürgentepe ilçesine hareket eden Başkan Şanlıtürk; “Gürgentepe İlçe Başkanımız Cemal Yalçınkaya ile birlikte; Gölköy İlçe programlarımızın ardından Gürgentepeli hemşerilerimiz ile sohbet ettik. Söz verdiğimiz gibi sahadayız, bundan sonrada sahada olacağız inşallah. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK;, “VAR, OLSUN, TEŞKİLAT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız