HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Nisan 2022 Pazartesi Saat: 13:50

ÖZEN; “PARA İÇİN BİZLERİ ZEHİRLEMEYİN!”

  Ordu Ulubey Doğa ve Çevre Platformu Dönem Sekreteri Abdülaziz Özen, Ordu’da yeni dört maden sahasının açılması için ruhsat ihalesi süreci devam ettiğine dikkat çekerek, arazi sahiplerine önemli uyarılarda bulundu. Özen, yaptığ
ÖZEN; “PARA İÇİN BİZLERİ ZEHİRLEMEYİN!”

 

Ordu Ulubey Doğa ve Çevre Platformu Dönem Sekreteri Abdülaziz Özen, Ordu’da yeni dört maden sahasının açılması için ruhsat ihalesi süreci devam ettiğine dikkat çekerek, arazi sahiplerine önemli uyarılarda bulundu.

Özen, yaptığı açıklamada; “Maden sahasının içinde yer alan bir takım arazi sahipleri, kendileri yerlerini satacaklarını bunun kendileri için bir ticari kazanç olacağını bir takım medya organlarında dile getirmektedirler.

 

Bizler Ordu Ulubey Doğa ve Çevre Platformu olarak kimsenin mülkiyet haklarına karşı değiliz. Herkes arazisini mutlaka istedikleri gibi satabilirler. Bizler hiçbir kimseye satmayın, asla  satamazsınız demiyoruz.  

 

Evet arazilerinizi istediğiniz gibi satabilirsiniz. Sizler küçük bir azınlık olarak para kazanacaksınız ! Sattığınız bu toprakların parası ile memleketi terkedip, sizler ülkemizin güzel yerlerinde (hesaplarınız tutarsa) hayatınızı varlık içinde  yaşarken, Bizler çevre köylerde, çevre ilçeler Gölköy, Gürgentepe, Ulubey ve hatta Ordu merkez ilçesinde sularımız, toprağımız ve havamız Siyanür veya SülfürikAsit ile zehirleneceğiz.

Sizler para kazanacaksınız, bizler kanser hastalığına yakalanacağız. Sizler toplu olarak ailelerinizle, sülaleleriniz ile başka memleketlere gideceksiniz. Bizler sosyo ekonomik açıdan dar gelirli insanlarız. Bizim araziler beş para etmeyeceği gibi paramız olmadığı içinde farklı coğrafyalara ülkenin dört bir tarafına dağılacağız. Ailelerimiz,  sülalerimiz dağılacak, kendi memleketinde kendimiz azınlık mülteci durumuna düşeceğiz” dedi.

 

Özen, açıklamasının devamında ise; “Evet sizler bırakıp gideceksiniz, bizler mücadele edeceğiz, biliyoruz ki!  Bal, zirai ürünler, orman ürünleri, hayvancılık ve benzeri diğer gelirler hariç bizler ilimizde her yıl 2 milyar dolar fındık ihracatı yapıyoruz.

 

Bizler Ordu ve Ulubey halkı olarak zaten memleketimize devletimize fazlasıyla kazandırıyoruz. Bu bölgede zehir ile ayrıştırılan altından fazlasını zaten bizler memleketimize kazandırıyor, bizler bu vatanı sizlerden daha çok seviyoruz.

 

Maden şirketleri ile gidin görüşün, şimdiden sizler arazilerinizi satmak için kapılarında kuyruk olun. Topraklarınızı satın varın gidin başka memleketlere, bizim gideceğimiz başka bir memleketimiz yok.. 

 

Çevreye duyarlı, toprağının bir karışını dahi satmayacak olan ONURLU tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte başaracağız. Giden gitsin, kalanlar başaracaktır. Anayasanın bizlere tanıdığı yasal haklar çerçevesinde memleketine sahip çıkanların ortaya koyduğu irade ile altın arama, sondaj ve işletme ruhsatı ihalesini mutlaka iptal ettirecektir.

 

Bizim gidecek başka bir memleketimiz yok, varın siz topraklarınızı satıp gidin. Milletin iradesi mutlaka kazanacaktır” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız