HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2022 Cuma Saat: 13:48

“ÇOCUKLARIMIZIN HER BİRİ YILDIZ ADAYI”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirerek minik kâşiflerle bir araya geldi. Tüm projeleri tek tek inceleyen ve çocukları
“ÇOCUKLARIMIZIN HER BİRİ YILDIZ ADAYI”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirerek minik kâşiflerle bir araya geldi. Tüm projeleri tek tek inceleyen ve çocukları dinleyen Başkan Güler, başarılarının daimi olması dileğinde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bilimsel ve teknolojik çalışmalara büyük önem veriyor. Başkan Güler, her fırsatta okullarda düzenlenen TUBİTAK Bilim Fuarlarını ziyaret ederek minik kâşifleri yalnız bırakmıyor.

BAŞKAN GÜLER: “ÇOCUKLARIMIZIN HER BİRİ BİRER YILDIZ ADAYI”  

19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katılan Başkan Güler, fuarın açılışını gerçekleştirdi. Sergi açılışında konuşan Başkan Güler, eski bir TUBİTAK’lı olarak öğrencilerin yaptığı çalışmalarla gurur duyduğunu söyledi.

Çocukların her birinin birer yıldız adayı olduğunu belirten Başkan Güler, “19 Eylül Ortaokulu çok köklü bir okulumuz, bizim hatıralarımızda da önemli yer tutuyor. Bugünde çocuklarımızın hazırladığı projeleri görme fırsatı bulduk. Ben de eski bir TUBİTAK’lı olarak büyük gurur duyuyorum. Her biri birer yıldız olan öğrencilerimizi kutluyorum. Onlara emek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum. Tüm evlatlarımıza bundan sonraki hayatlarında yaptıkları tüm çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN GÜLER, ÇALIŞMALARI TEK TEK İNCELEDİ

Kurdele kesiminin ardından açılışı yapılan sergiyi gezen Başkan Güler, öğrencilerin yaptığı çalışmaları tek tek inceledi. Her biri ile yakından ilgilenen ve hazırladıkları projeleri öğrencilerden dinleyen Başkan Güler, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “ÇOCUKLARIMIZIN, HER, BİRİ, YILDIZ, ADAYI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız