HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 12:44

AKP, HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİN YANINDA

AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin , Tarım ve Orman Bakanlığının Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesine yönelik olarak uygulanan hibe programı kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları başvurularında (makine ekipman)
AKP, HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİN YANINDA

 

AKP Ordu  İl Başkanı Halit Tomakin , Tarım ve Orman Bakanlığının  Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesine yönelik olarak uygulanan hibe programı kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları başvurularında (makine ekipman) 5012 adet başvuru, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar konusunda ise 10 adet başvuru kabul edildiğinin bilgisini vererek 20 yıldır çiftçimiz eksin ,üretsin diye tüm kolaylıkların çiftçimize sağlandığını belirterek ,Ak Parti bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman çiftçilerimizin yanında olacaktır dedi.

 

İlimize hibe programı kapsamında başlangıçta ayrılan 15 milyon TL ye ilave olarak 15 milyon TL daha ödenek tahsis edilerek 30 milyon TL ye çıkarılmıştır. Bu ödeneğin yaklaşık 21 Milyon TL’si Makine Ekipman desteklemesine ayrılmıştır diyen Tomakin,  Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları (makine-ekipman) kapsamında ilk asil listede 610 (A-iş planı 609, B-iş planı 1) adet, buna ek olarak yayınlanan 2. asil listede ise 1641 ( A-iş planı 1636, B-iş planı 5) adet olmak üzere toplamda 2251 yatırımcı; Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar konusunda ise ilk asil listede 3 adet, yine ilk listeye ek olarak yayınlanan 2. asil listede ise 2 adet olmak üzere toplamda 5 yatırımcı desteklenecektir diye konuştu.

 

 Tomakin, ayrıca makine ekipman desteklemesi kapsamında 2. Asil listede yer alan 1636 yatırımcı ile 24 Haziran 2022 tarihine kadar hibe sözleşmesi imzalanacak olup ilimize tahsis edilen bu ödeneğin tamamı kullanılıncaya kadar yedek listeden yeni yatırımcılar destekleneceğini belirterek % 50 hibe desteğinden yararlanan çiftçilerimize hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler : AKP, HER, ZAMAN, ÇİFTÇİLERİN, YANINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız