HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 13:14

YAZ SEZONU BOYUNCA HİZMETE VERECEK

2021 yılında işletmesi Ünye Belediyesine geçen Kadınlar Plajı geçen yıl hizmete girmişti. Sosyal donatıları ile zenginleşen Ünye Belediyesi Kadınlar Plajı yaza merhaba diyor. Ünye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl gerçekleştiril
YAZ SEZONU BOYUNCA HİZMETE VERECEK

2021 yılında işletmesi Ünye Belediyesine geçen Kadınlar Plajı geçen yıl hizmete girmişti. Sosyal donatıları ile zenginleşen Ünye Belediyesi Kadınlar Plajı yaza merhaba diyor.

Ünye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen rehabilite çalışmaları ile hizmete giren Ünye Kadınlar Plajı bu yıl yeni yüzü ile hizmete vermeye başlıyor.

Çok Sayıda Yeni Donatı Alanları Hazırlandı

Çok sayıda kamelyalar, dinlenme alanları, soyunma kabinleri, duş, tuvalet, kafeterya ve çevre düzenlemesi ile çok daha modern bir hale getirilen kadınlar plajında hazırlıklar tamamlandı. Pandeminin sona ermesi ile birlikte sezona hızlı bir şekilde giren ve yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Ünye’de Kadınlar Plajı’nda aynı şekilde yaz sezonu boyunca hizmete verecek.

Başkan Tavlı, “Kentimize Yakışır Bir Mekan Haline Geldi”

Ünye Belediyesi Kadınlar Plajında çok sayıda çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hanım kardeşlerimize sözümüz vardı. Bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onları dinledik ve tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek çok sayıda sosyal donatı alanını hizmete sunduk. Güzel bir yaz sezonu geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kadınlar Plajında güvenlik ve cankurtaran hizmetinin yanında yine hizmetlerin tamamı kadın personeller tarafından gerçekleştiriyor.

Anahtar Kelimeler : YAZ, SEZONU, BOYUNCA, HİZMETE, VERECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız