HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Haziran 2022 Cuma Saat: 15:09

ÇOK GURULANDIK!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: “Başkan Güler’in Ordu’da olması sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesidir. Başkan Güler, sadece parti hareketi açısından değil Türkiye siyasetinin ve milletinin yetiştirdiği bir va
ÇOK GURULANDIK!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: “Başkan Güler’in Ordu’da olması sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesidir. Başkan Güler, sadece parti hareketi açısından değil Türkiye siyasetinin ve milletinin yetiştirdiği bir vatan evladıdır. Sayın Güler’i görmek hepimizi gururlandıran hem de bir o kadar da gönlümüzü ferahlatan bir durumdur” dedi.

AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.

Başkan Güler’in tecrübesini en güzel şekilde belediye hizmetlerine yansıttığına dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, “Türkiye siyasetinin, milletinin yetiştirdiği bir vatan evladının, AK Parti siyasetinin en önemli şehirlerinden birisi olan Ordu’da işin başında olan Şehr'ül-Emin olarak görmek hepimizi gururlandıran hem de bir o kadar da gönlümüzü ferahlatan bir durumdur” diye konuştu.

BAŞKAN GÜLER: “AK PARTİ DAVASI 1000 YILLIK DAVADIR”

Sözlerinin başında Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’i ve beraberindekileri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Güler, AK Parti davasının 1000 yıllık bir dava olduğunu vurguladı.

GÜLER: CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYA LİDERİDİR

Güler, “Bu dava yeni başlayan bir dava değildir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’ye değil, ezilmiş halklara bütün dünyaya vicdanın, ahlakın, etiğin ne olduğunu gösteren çok deneyimli bir liderdir. Bende kendileri ile 1994 yılından itibaren yol yürümeye başladım. Sayın Genel Başkanımızın bu kutsal dava uğruna adım adım yaptığı çalışmalarda bulunmaktan büyük gurur duyuyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu çalışmalarla artık bir dünya lideri olmakla beraber birçok ülkeye de rol model oldu” açıklamasında bulundu.

 FARKLI BİR ORDU MODELİ OLUŞTURUYORUZ

Bu düşünce ve anlayışla Ordu’da farklı bir şehir kimliği ile kendi markalarını oluşturmak istediklerini kaydeden Başkan Güler, “Bunun için tarım, hayvancılık, gıda, teknoloji, enerji ve yazılım alanlarında farklı bir Ordu modeli oluşturuyoruz. Sizlerin bugün yapmış olduğu küçük dokunuşlar bizlerin seçim motivasyonumuz başta olmak üzere gelecek motivasyonumuzu da önemli ölçüde etkiledi. Tekrardan sizleri ve ekibinizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” ifadelerine yer verdi.

KANDEMİR: MEHMET HİLMİ GÜLER’İ GÖRMEK HEPİMİZİ GURURLANDIRDI

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Başkan Güler’in tecrübesini en güzel şekilde belediye hizmetlerine yansıttığına dikkat çekti. Başkan Güler’in sadece parti hareketi açısından değil, Türkiye siyasetinin ve milletinin yetiştirdiği bir vatan evladı olduğunu dikkat çeken Kandemir, “AK Parti siyasetinin en önemli şehirlerinden birisi olan Ordu’da işin başında olan Şehr'ül-Emin olarak Sayın Mehmet Hilmi Güler’i görmek hepimizi gururlandıran hem de bir o kadar da gönlümüzü ferahlatan bir durumdur” diye konuştu.

BİZ BUNU BİR ŞANS OLARAK GÖRÜYORUZ

Kandemir, Başkan Güler’e hitaben şöyle devam etti: “Pek çok çalışmanızı görüyoruz ve şahit oluyoruz. İnanıyoruz ki önceden başlayan ve bayrağı yükseğe taşıma hikâyemiz sizin de ufkunuz ve deneyiminiz ile birlikte çok daha ileriye taşınacağından hiç şüphemiz yok. Biz bunu bir şans olarak görüyoruz. Sizin bilgi ve birikimlerinizin kendi memleketine hizmet olarak dönmüş olması kuşkusuz Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının iradesidir. Sizlerin de bu konuda büyük bir fedakârlık gösterdiğinizin farkındayız. Bu durumdan dolayı sizlere çok çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in Ordu büyükşehir Belediyesi ziyaretine AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Kurtcan Çelebi, Ordu İl Koordinatörü Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÇOK, GURULANDIK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız