HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2022 Pazar Saat: 13:58

ADIM ADIM GELEN MHP’YE İLÇELERDEN TAM NOT

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlar kapsamında MHP Ordu İl Başkanlığı tarafından tertiplenen ilçe
ADIM ADIM GELEN MHP’YE İLÇELERDEN TAM NOT

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlar kapsamında MHP Ordu İl Başkanlığı tarafından tertiplenen ilçe programları tam not aldı.

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk tarafından organize edilen programlara Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MYK üyeleri Davut Haskırış, Necmi Yıldırım ve Yüksel Aydın’da eşlik etti.

İlçe programlarına Mesudiye ile başlayan sırasıyla Gölköy, Ulubey ve Kabadüz ile devam etti. Altınordu ve Akkuş ile devam eden ilçe programları Çaybaşı’nın ardından Perşembe ilçesinde noktalandı. İki günde 8 ilçede “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlarını düzenleyen MHP Ordu İl ve İlçe Teşkilatları vatandaşların takdirine şayan oldu.

Programlarda ülke gündeminin iç ve dış politikaları ile ekonomide ki gidişata dikkat çeken MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi.

Başkan Şanlıtürk, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde Türkiye’de geleceğin rotasını Cumhur İttifakının çizeceğini ve geleceğin süper gücü de Türkiye’nin olacağını söyledi.

Altınordu İlçesinde çok geniş bir katılımın sağlandığı yemekli toplantıda konuşan Başkan Şanlıtürk, Cumhur İttifakının net bir şekilde birlik ve beraberliğinin devam edeceğini belirtti.

“BAŞIMIZA BELA OLAN BİR TERÖR SORUNUMUZ VAR”

Konuşmasına ülkenin 38 yıldır başına bela olan terör sorunuyla başlayan Başkan Şanlıtürk; “Bugün burada Cumhur İttifakının birlikteliğini göstermek için bir araya geldik. Değerli dava arkadaşlarım bildiğiniz üzere, Türkiye’nin 38 yılda terörle mücadelede 2 Trilyon 256 Milyar 100 milyon doların üzerinde bir harcama yaptı.

Yine bildiğiniz gibi 38 yıldır Türkiye’nin başına bela edilen bir terör sorunumuz var. Şu anda da sınır ötesinde silahlı kuvvetlerimiz terörle mücadele için harekete devam ediyorlar. Bu kutsal görevi icra eden silahlı kuvvetlerimize Rabbim başarılar nasip etsin” dedi.

“2 TRİLYON 256 MİLYAR 100 MİLYON DOLAR HARCADIK”

Bugüne kadar teröre 2 trilyon 256 milyar 100 milyon dolar harcandığına da dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Türkiye’nin bölgesinde bir güç olmasını istemeyen batılı emperyalistler, 38 yıldır başımıza bir terör belası sardılar. Bu 38 yılda ülkemize 84 bin saldırı oldu. Bu saldırılarda 8 bin 124 tane silahlı kuvvetler mensuplarımızı şehit verdik. Yine 6 bin 154 vatandaşımızı kaybettik. 36 bin 500’de yaralımız var. Bu terörle mücadele belasına Türkiye Cumhuriyeti’ne maddi olarak maliyeti ise 2 Trilyon 256 Milyar 100 milyon dolardır.

“TERÖRİST SAYISI 150’NİN ALTINA DÜŞTÜ”

Bu kadar büyük bir meblağı bu terör belasına harcadık. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İç İşleri Bakanımız da olmak üzere bu mücadele de önemli bir başarı sağlamış bulunmaktayız. Şu anda sınırlarımız içerisinde terörist sayısı 150’nin altına düştü. İnşallah tek bir kişi kalmayıncaya kadar da mücadelemiz sürecek.

“ERDOĞAN’I YENİDEN SEÇECEĞİZ”

2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberliğimize dayanarak İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz. Genel Başkanımız muhterem Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi geleceğin rotasını Cumhur İttifakı çizecek, geleceğin süper gücü de Türkiye olacaktır.

“2023’DE ÖYLE BİR DESTAN YAZILACAK Kİ”

2023’de öyle bir destan yazılacak ki, Türkiye’nin önünü kimse tutamayacaktır. Bizim Cumhur İttifakı olarak rotamız nettir. İnşallah siz değerli hemşerilerimizin de desteği ile geleceğimizi nihayete ulaştıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Başkan Şanlıtürk, konuşmasının sonunda ise Programlara yoğun ilgilerinden dolayı Ordulu hemşerilerine, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve programlarda emeği geçen bütün ilçe teşkilatlarına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : ADIM, GELEN, MHP’YE, İLÇELERDEN, TAM, NOT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız