HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2022 Salı Saat: 15:35

KAÇAK TÜTÜN VE MAKARONA GEÇİT YOK!

Ordu’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçak tütün ve makaron satıcılarına göz açtırmıyor, geçit vermiyor.
KAÇAK TÜTÜN VE MAKARONA GEÇİT YOK!

Ordu’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçak tütün ve makaron satıcılarına göz açtırmıyor, geçit vermiyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Faaliyetleri kapsamında Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapılan Risk Analizi Çalışmaları çerçevesinde U1 Polis Uygulama Noktasında durdurulan 28 T 5092 plakalı araçta yapılan aramada yaklaşık piyasa değeri 60.000 Türk lirası olan; 110.000 adet bandrolsüz boş makaron, 60 kg bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildiği kaydedildi.

 

Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada; “Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapılan Risk Analizi Çalışmaları sırasında 2 şüpheli yakalanmış olup, hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatılmıştır.   

 

Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapılan Risk Analizi Çalışmaları neticesinde; Fatsa İlçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada yaklaşık piyasa değeri 1.500.000 Türk lirası olan; 6.200.000 adet mükerrer bandrollü olduğu değerlendirilen boş makaron, 2 Ton 100 Kg mükerrer bandrollü olduğu değerlendirilen kıyılmış tütün ele geçirilmiştir.

 

Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli yakalanmış olup, hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatılmıştır” denildi.

 

Anahtar Kelimeler : KAÇAK, TÜTÜN, VE, MAKARONA, GEÇİT, YOK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız