HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 14:01

BAHADIR BAŞ’A TÜRMOB’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

90.Başkanlar Kurulu Toplantısı TÜRMOB Ankara hizmet binasında TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Genel Sekreter Yahya ARIKAN, Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz,  TÜRMOB Yöneticileri, Kurullar Başkan ve Üyeleri, Türkiye’deki SMMM v
BAHADIR BAŞ’A TÜRMOB’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

90.Başkanlar Kurulu Toplantısı TÜRMOB Ankara hizmet binasında TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Genel Sekreter Yahya ARIKAN, Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz,  TÜRMOB Yöneticileri, Kurullar Başkan ve Üyeleri, Türkiye’deki SMMM ve YMM Odaları yeni dönem ve önceki dönem başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

İki oturum halinde yapılan toplantıda genel başkanın açış konuşmasının ardından 2019-2022 döneminde başkanlık görevini yürüten ve görevi sona eren Ordu SMMM Oda Başkanı Bahadır Baş ve diğer Oda Başkanlarına Genel Başkan Emre Kartaloğlu tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi. İkinci oturumda ise muhasebe mesleğinin temel sorunları, iyileştirilmesi ve çözüme kavuşturulması gereken hususlar konusunda görüşler değerlendirildi.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu açılış konuşmasında” 20019-2022 dönemi ülkemiz ve tüm dünya insanları için olduğu gibi mesleğimiz ve meslektaşlarımız açısından da zor bir dönemdi. Dolayısıyla bu dönemde oda başkanlığı yapmak, yöneticilik yapmak, odaların kurullarında üyelik yapmak, TÜRMOB’ da görev almak gerçekten zordu ama bu zorlu süreci meslek camiamızın başarılı bir şekilde atlattığını düşünüyorum. 2019-2022 döneminde sadece pandemi ile kalmadık, yangınlar, depremler, seller, Avrupa’nın ortasında çıkan savaş, 2021 yılının sonundan itibaren ekonomik dalgalanmalar hayatımızın her alanını olumsuz etkiledi.  2019-2022 döneminde görev alan tüm oda Başkanlarımızla ve Oda Yöneticilerimizle bu dönemi başarıyla mesleğimize, mesleğimizin temel sorunlarına katkı sunarak geçirdik. Elbette çok daha fazlasını yapmak isterdik. Çok fazla projemiz vardı pandemi bunların bir kısmına engel oldu.

Zorlu koşullarda görev yaparak, mesleğimize, meslektaşımıza çok büyük katkılarda bulunan, görevi bırakan oda başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Görevi Devreden Önceki Dönem Ordu SMMM Başkanı Bahadır Baş  “ Genel Başkanım, Sayın Genel Sekreterim, Türmob’ un çok değerli yöneticileri, çok değerli oda başkanlarım sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. İki dönem Oda Saymanlığı, İki Dönem Oda Sekreterliği, İki Dönem Oda Başkanlığı yaparak mesleğimize katkı sunmak için camiamıza hizmet ettim.

Gerçekten Mesleğimi ve odada görev aldığım tüm süreçleri severek büyük bir yürekle icra ettim. Mali Müşavir olmaktan ve bu ekibin içerisinde yer almaktan gurur duyuyorum. Yol arkadaşlığı bir nasip meselesi diyorum ve sizlerle yol arkadaşlığı yaptığım için teşekkür ediyorum. Görevi devralan başkanlarıma başarılar diliyorum.

Ordu SMMM Oda Başkanı M.Ender Sönmez  “Oda yönetimi kurulu üyesi olarak 9 yıl görev yaptım. İlk 3 yılda Onursal Başkanımız Ertuğrul Yüksel ile koordinatör yönetim kurulu üyesi, 6 Yıl ise Bahadır Baş başkanımızla oda sekreterliği görevlerinde bulundum. Bu süreçte başkanlarımızla birlik içinde çalışmalarımız ile önemli bilgiler, tecrübeler edindim. 2022 yılında görevi devreden başkanımız Bahadır Baş’a ve tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız