HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ağustos 2022 Pazar Saat: 16:06

ALTINORDU BELEDİYESİ ORDU KONAĞI EKİMDE AÇILIYOR

 Altınordu Belediyesi Basın Müdürü Sezgin Yaşar bir açıklama yaptı. Konağın atıl halde olmadığını Ekimde açılışı yapılmak üzere hazır hale getirildiğini açıkladı;
ALTINORDU BELEDİYESİ ORDU KONAĞI EKİMDE AÇILIYOR

 Altınordu Belediyesi Basın Müdürü Sezgin Yaşar bir açıklama yaptı. Konağın atıl halde olmadığını Ekim'de açılışı yapılmak üzere hazır hale getirildiğini açıkladı;

Açıklama söyle; 

"Altınordu Belediyesi Ordu Konağı" Belediye Başkanımız Aşkın Tören tarafından ilk defa 2 Aralık 2020 tarihli Belediye Meclis toplantısında kamuoyu ile paylaşılmış bir projedir. 

 

Söz konusu konak geçmiş dönemlerden devraldığımız bir merkez değil. Bilakis Başkanımız Aşkın Tören tarafından Pandemi sürecinde oluşturulan ve Ekim ayı itibari ile faaliyete alacağımız Ankara’daki hemşerilerimizi tek çatı altında toplayacak ve Ankara‘yı ziyaret eden hemşerilerimizi ağırlayacak ziyaretçilerine ise Karadeniz, Ordu mutfağı, kültürü ve damak tadının sunulacağı bir merkez olarak oluşturduk. 

 

Takipçinizin ilgisine ve duyarlılığına teşekkür ediyoruz. Ancak hemşehrimizin paylaşımında geçen "âtıl ve sahip çıksın" ifadelerinin detaylarıyla ifade ettiğimiz süreç dikkate alındığında Sayın Başkanımıza açık haksızlık olacağı aşikardır. 

 

Atıldan ziyade yeni bir proje olan "Altınordu Belediyesi Ordu Konağı" aksine kültürümüze, ordulu hemşehirlerimize sahip çıkmak için Belediye Başkanımız Aşkın Tören  tarafından böyle bir vizyon ile Ekim ayında açılışı yapılmak üzere hazır hale getirilmiş yepyeni yeni bir kurumdur.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, BELEDİYESİ, ORDU, KONAĞI, EKİMDE, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız