HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ağustos 2022 Salı Saat: 12:25

ZAFER’İN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Ünye’de düzenlenen programda coşkuyla kutlandı.
ZAFER’İN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANDI

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Ünye’de düzenlenen programda coşkuyla kutlandı.

 

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün Başkumandanlığında başlatılan Türk askerinin ve Türk Milletinin Büyük Taarruz ve ardından zaferiyle sonuçlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı Ünye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

 

Zafer Bayramı nedeniyle Ünye Kaymakamlığı’nda tebrikat töreni yapıldı. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı protokolün tebriklerini kabul etti.

 

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören ise çelenk sunumu ile başladı. Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kutlama programına geçildi. Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı halkın ve protokolün bayramını kutladı.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Askerlik Şubesi Başkan Vekili Personel Asteğmen Şükrü Berke Çağman yaptı. Çağman konuşmasında, “Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına temel teşkil eden 30 Ağustos 1922’de kazandığımız büyük zaferin 100. yılını ulusça kutlamanın haklı gurur ve heyecanını taşıyoruz” diyerek büyük zaferin kazanılmasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türk askeri ve Türk Milletine minnettar olduklarını söyledi.

 

 

Şiirlerin yer aldığı kutlama programında ayrıca halk oyunları ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcularının gösterileri yer aldı.

 

Bayram programına Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, protokol üyeleri, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : ZAFER’İN, 100.YILI, COŞKUYLA, KUTLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız