HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 15:12

CHP’DEN İMAR PLANINA TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, CHP olarak Altınordu belediyesinin askıya çıkarttığı 1/1000 ölçekli uygulama imar planının bu haliyle askıya çıkartılmasının doğru ve hukuki olmadığını söyledi. Askı
CHP’DEN İMAR PLANINA TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, CHP olarak Altınordu belediyesinin askıya çıkarttığı 1/1000 ölçekli uygulama imar planının bu haliyle askıya çıkartılmasının doğru ve hukuki olmadığını söyledi.

Askıya çıkan imar planının uygulanmasının mümkün olamayacağını görmekteyiz diyen Dalak, “Altınordu belediyesi imar komisyonunun aldığı kararların yetkisiz biçimde büyükşehir belediyesi imar komisyonu tarafından mevzuatlara aykırı pek çok hüküm ve plan kararı getirilerek askıya çıkartılmıştır. Görüyoruz ki Altınordu belediyesi yönetimi ve belediye meclisinin Ak partili üyelerinin ve kendi aldığı kararların arkasında durmamıştır. Bu nedenle Pek çok parsel özelinde imar planında adalet ve kamu yararı ilkesinden uzaklaşılarak kişiye özel imar haklarının verildiği ve haksız rant alanları oluştuğu, anlaşılmıştır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri tarafından bu imar komisyonu kararına tarafımızca şerh olarak düşülerek ileride yapılacak müfettiş incelemelerinde yol gösterici olması, haksızlığa uğrayan ve yargı yolu ile hak arayan vatandaşlarımıza ışık tutması ve bu hatalı kararları alan bürokrat, idareci ve siyasilerin hesap vermesi adına kayıt altına alıyoruz açıklamasında bulunan Dalak, “05.09.2022 tarihinde yapılan Altınordu belediye meclis toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri tarafından konulan şerh rapora ekletilmiştir, ancak Altınordu belediye Başkanı Aşkın Tören tarafından şerh metnini meclis üyelerine okutulmamıştır. Altınordu belediye meclis üyelerini ve belediye başkanını  vicdanlarıyla baş, başa bırakıyoruz!!!” diye konuştu.

 

                                     

                                                                          

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, İMAR, PLANINA, TEPKİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız