HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Eylül 2022 Salı Saat: 13:55

EMANETE FINDIK AL!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’ya emanete fındık alma tavsiyesinde bulunarak Tarım Bakanı ve TMO Genel Müdürüne teklif sunacaklarını söyledi.
EMANETE FINDIK AL!


Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’ya emanete fındık alma tavsiyesinde bulunarak Tarım Bakanı ve TMO Genel Müdürüne teklif sunacaklarını söyledi.

Başkan Akça, konuyla ilgili gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Fındık hasadının artık sonuna yaklaşmak üzereyiz. Hal böyle olunca gurbetçi vatandaşlarımızın da fındıklarını pazara indirme mecburiyeti doğuyor. Bu durumda emanete fındık bırakmakta kaçınılmaz oluyor. Bunun da önüne geçmek için TMO’ya emanete fındık alma tavsiyesinde bulunuyoruz.

Bu yönde başta Tarım Bakanımız olmak üzere TMO Genel Müdürümüze de bir teklif sunacağız. Böylece üreticimizi tekelci ve alivrecilerden de kurtarmış oluruz” dedi.

“BİZ TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ KOYDUK”

Fındık ile ilgili kapsamlı projeler hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Akça, şöyle devam etti; “Ziraat Odamız fındıkla ilgili önemli projeler hazırladı. Özellikle fındık organize sanayi konusunda hem çok iddialıyız hem de bu projenin hayata geçmesine önem veriyoruz. Hazırladığımız proje ve yapacağımız çalışmaları önümüzde ki süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile de paylaşacağız. Biz taşın altına gövdemizi koyduk.”

 

“FINDIĞIMIZA TOPYEKÜN SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Başta fındık üreticimiz olmak üzere sanayicimizi, tüccarımızı ve manavımızı bir araya getirerek milli ürünümüze topyekûn sahip çıkacağız diyen Başkan Akça, “Burada herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaparsa fındığımızı tekelciden kurtarmamız da içten bile değil. Sanayicimizde birlik olacak. Tüccar ve manavımızda birlik olacak. Biz bir olursak Evel Allah her işinde üstesinden geliriz. Birliğimizi tesis edersek devletimizde bize sahip çıkar ve her türlü desteği de sağlar. Başka türlü bu tekelciden kurtulmamızda mümkün değildir” diye konuştu. (Haber: Mehmet KESKİN)

Anahtar Kelimeler : EMANETE, FINDIK, AL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız