HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2017 Çarşamba Saat: 10:33

OBB İTFAİYESİNDEN EĞİTİM ATAĞI

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının il genelinde düzenlediği “Yangın Güvenliği ve Güvenli Yaşam” seminerleri devam ediyor.
OBB İTFAİYESİNDEN EĞİTİM ATAĞI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının il genelinde düzenlediği “Yangın Güvenliği ve Güvenli Yaşam” seminerleri devam ediyor.

 

 

2016 yılı içerisinde yangın güvenliğine karşı bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile mutabık tüm okul ve kamu hastaneleri başta olmak üzere toplam 384 kuruluşta 52 bin 150 kişiye yangın güvenliği ve güvenli yaşam konularında eğitim semineri verildi

 

 

İtfaiye eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen seminerlerde katılımcılara, kurumlar tarafından hazırlanması gereken acil durum planları ve yangın güvenlik önlemleri kapsamında oluşturulan ekiplerin görevleri, yangın güvenliği yönünden alınacak tedbirler, yangının gelişimi ve yangın yerindeki tehlikeler, yangın anında yapılması gerekenler ve yangında doğru davranış şekilleri anlatılıyor. Verilen eğitimler sonunda gerçekleştirilen tatbikatlarla da yangın söndürme maddelerinin doğru kullanımı ve LPG yangınlarına nasıl müdahale edileceği uygulamalı olarak gösteriliyor.

 

 

İtfaiye Dairesi Başkanlığınca düzenlenen seminerlerle başta okullar olmak üzere tüm resmi kurumlara ulaşmak isteniliyor. Eğitimlerle halkın günlük yaşamda yoğun olarak bulunduğu kurumların çalışanlarını, yangın güvenliği konusunda bilgilendirmeyi ve güvenli yaşam düzeyini en üst seviyeye ulaştırmak hedefleniyor. Eğitim konusunda kamu kurumlarından yoğun talep olurken,  2017 yılında da “Daha Güvenli Ordu” sloganıyla eğitim programlarının artarak devam edilecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : OBB, İTFAİYESİNDEN, EĞİTİM, ATAĞI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız