HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2022 Salı Saat: 15:14

ŞENTÜRK: TÜRKİYE’NİN UMUDU OLDUK

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle parti binasında düzenlediği basın toplantısında, İYİ Partinin 2023 seçimlerinde birinci parti olacağını iddia ederek Türkiye’nin umudunun İYİ Part
ŞENTÜRK: TÜRKİYE’NİN UMUDU OLDUK


 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle parti binasında düzenlediği basın toplantısında, İYİ Partinin 2023 seçimlerinde birinci parti olacağını iddia ederek Türkiye’nin umudunun İYİ Partide olduğunu söyledi.

 

Başkan Şentürk, burada yaptığı açıklamada; “25 Ekim 2017'de Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER Hanımefendinin önderliğinde kurulan partimizin 5. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.

 

Kuruluş sürecinde birçok engellemelere ve de hakaretlere maruz kaldığımız herkesçe bilinmektedir. Yollarımız kesildi, konuşma salonlarında ışıklarımız kesildi. Olmadı ölümle, hapse atılmakla, tehdit edildik. Daha da ileri gidilerek Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin evinin önüne gelerek ölümle tehdit ettiler.  Koca koca unvanlar taşıyanlar Genel Başkanımıza ağzı alınmayacak küfürler yağdırdılar. İftira attılar. İhanetlere uğradık. Amaç tüm baskılara rağmen herkese inat dimdik ayakta durmayı başardık” dedi.

 

Başkan Şentürk, şöyle devam etti; “Parti kuramazsınız dediler kurduk. Meclise giremezsiniz dediler girdik. Grup kuramazsınız dediler kurduk. Kalıcı olamazsınız dediler, Türkiye'nin umudu olduk. Hamdolsun iktidar yolunda emin adımlarla milletimize hizmet etmek için hazır haldeyiz.

 

Milletimizi umutsuzluğa mahkûm eden, ülkemizi derin bir krize sürükleyen; bu günlerimizi tahrip geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzenle mücadele etmek için yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda milletimizin sevgisi, desteği ve de teveccühü ile her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyoruz” diye konuştu.

 

Mesuliyetimiz ağır diyen Başkan Şentürk; “Hedeflerimiz büyük sorumluluklarımız var, yolumuz zor ve çetin. Yorulmadan yılmadan İyilik yolunda durmadan ilerleyeceğiz. İnanç ve kararlılıkla; hedefimiz güçlü zengin ve mutlu Türkiye'mizi hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyoruz. Biliniz ki milletimiz yönünü güneşe çevirdi. Biz iyiler ışığımızla tüm insanlarımızı aydınlığa ve huzura kavuşturacağız.

 

İYİ Parti iktidarı; Türk milletine iyi gelecek, yüzler gülecek, umutlar yeşerecek. Kimse aç ve yoksul kalmayacaktır. Millet bizi çağırıyor. Bizlerde milletimizin bu kutlu çağrısına daha çok çalışarak karşılık vereceğiz.

İktidara geldiğimizde; hukukun üstünlüğünü hâkim kılacağız. Adaletin yanında olacağız. Kayırmayı ve yandaşlığı ortadan kaldıracağız. İyileştirilmiş güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek demokrasiyi hâkim kılacağız. Milletimizin refahını artıracağız.

Büyük Türk milleti huzurunda 5. kuruluş yılımızda bir kez daha tekrar ediyoruz; milletimizin içine düşürüldüğü yolsuzluk, yoksulluk, fukaralık, umutsuzluk ve de adaletsizlik batağından çekip alacağız. Bu iyi parti ile mümkün. Az kaldı” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Başkan Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti amblemli yaş pasta keserek basın mensuplarına ve misafirlere ikram edildi. Parti binasında ki programın ardından da Başkan Şentürk ve beraberinde ki heyet Atatürk Anıtına çelenk sundular. (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)

 

 

                                                                                                           

 

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK:, TÜRKİYE’NİN, UMUDU, OLDUK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız