HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Kasım 2022 Perşembe Saat: 12:01

TENİS KORTLARI YENİLENİYOR

Ordu’da 7'den 70'e herkesin spor yapması için birçok projeye imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut tesislerde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda da Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan ve ORTUR
TENİS KORTLARI YENİLENİYOR

Ordu’da 7'den 70'e herkesin spor yapması için birçok projeye imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut tesislerde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda da Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan ve ORTUR A.Ş tarafından kullanılan 2 adet tenis kortunda yenileme ve büyütme çalışmaları başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra spor alanında yaptığı yatırımlarla Ordu’yu amatör sporların başkenti yapmayı hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı çok amaçlı spor sahası yatırımlarını sürdürüyor. 19 ilçenin tamamında spor yatırımları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi mevcut spor tesislerinde yenileme çalışmalarına hız verdi.

Yapıldığı günden bu yana binlerce genci tenis sporu ile tanıştıran ve onlarca başarılı organizasyon yapan tenis kortlarında yenileme çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi üzeri açık olan 2 adet kortu daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalara başladı. ORTUR A.Ş tarafından kullanılan tenis kortlarında yapılacak çalışma ile 2 adet açık akrilik tenis kortu 18x36 ölçülerinde yeniden düzenlenerek üstü kapatılacak. Ayrıca kortlara tribün, ısıtma ve aydınlatma sistemleri de yapılarak daha kullanışlı hale getirilecek. Kısa süre önce başlayan çalışmaların tamamlanması ile birlikte yeniden tenisseverlerin hizmetine sunulacak olan kortların yaz-kış kullanılması hedefleniyor.

 

Anahtar Kelimeler : TENİS, KORTLARI, YENİLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız