HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2022 Pazar Saat: 14:32

ŞENTÜRK: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisinin başlatmış olduğu ilçe kongrelerinde güçlerine güç katmaya devam ettiklerini söyledi. İlçe kongrelerinin ilkine Kumru’da start veren İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı sırasıyla Ko
ŞENTÜRK: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYORUZ


İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisinin başlatmış olduğu ilçe kongrelerinde güçlerine güç katmaya devam ettiklerini söyledi. İlçe kongrelerinin ilkine Kumru’da start veren İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı sırasıyla Korgan, Ulubey, Gürgentepe ve Aybastı İlçelerinde de kongrelerini tamamlamış oldu.

Kongre takvimini değerlendiren Başkan Şentürk, yaptığı açıklamada; “İYİ Parti, Eylül 2023 tarihinden önce yapması gereken kongresini seçim takvimini gözeterek ekim ayında başlatma kararı aldı. Kararda milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının kongre sürecinde aday olmaması yönünde de karar alındı” dedi.

Partisinin Genel Merkez tarafından olağan kongre sürecinin başlatılması kararı alındığını anımsatan Başkan Şentürk; “Karara göre İYİ Parti ilçe ve il kongreleri 3 Ekim’de başladı. Genel İdare Kurulu ayrıca haziran ayında yapılması beklenen genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacak partililerin teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamalarına yönelik tavsiye kararı da aldı.

Aslında Eylül 2023 tarihine kadar yapılması planlanan kongre takviminin yeni yılın başında başlatılması mümkündü. Ancak yaklaşan seçim takvimi dikkate alınarak kongre sürecinin seçimle çakışmaması için kongre takvimi erken başlatıldı.

Milletvekili adayı olmayı düşünenlerin ilçe ve il yönetimlerine aday olmaması yönünde tavsiye kararını almamızla birlikte, 2018 seçimlerinde 50’ye yakın il-ilçe başkanı ve yöneticisi milletvekili adayı olmak için istifa etmişti.

Seçim sürecinde teşkilatlarda yaşanacak böyle bir boşluk çalışmalar açısından sorun oluyordu. Buna dair bir önlem almaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra gerçekleştirdiğimiz bu kongrelerde teşkilatlarımıza yeni isimler ve gönüllüler katarak gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Millet bizi çağırıyor. Ordu İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak” diye konuştu.

Öte yandan İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı üye çalışmaları devam ederken, her gün çok sayıda kişi partiye gelip üye oluyor.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisinin ildeki çalışmaları ve üye katılımlarıyla ilgili ayrıca da bilgiler verdi.

Şentürk, kuruldukları günden beri tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu'da halkın kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini ve yaptıkları çalışmaların yoğun şekilde beğeni aldığını söyledi.

Partisini Ordu'da en iyi şekilde temsil etmek için gecesini gündüzüne katarak, parti teşkilatıyla elinden geleni yaptığını dile getiren Şentürk, "Halkımız gerçekten zor durumda. Bir çıkış kapısı, güvenilecek, kendisine rahat nefes aldıracak bir el arıyor. Bu eli biz onlara uzattık. Onlar da güven içerisinde elimizi tutuyor" şeklinde konuştu.

Başkan Şentürk, ilde partilerine yoğun katılım olduğunu ifade ederek, "Yapmış olduğumuz çalışmaların ne kadar yerinde olduğunu, halkın bize ne kadar güvendiğini bize katılımlarından rahatlıkla anlayabiliyoruz. Her gün onlarca kişi gelip partimize üye oluyor. Bugün parti binamıza gelip üyemiz olan emekli emniyet mensubu kardeşimiz Adem Yaşar Beyefendiye ziyaretlerinden ve duyarlılığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere güç, kuvvet verdiler. Ayaklarına sağlık" ifadelerini kullandı.

 

        

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK:, GÜCÜMÜZE, GÜÇ, KATMAYA, DEVAM, EDİYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız