HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ocak 2017 Pazar Saat: 13:17

HEMŞİRELER DERNEĞİN’DEN, OSMMMO’YA TEŞEKKÜR

Türk Hemşireler Derneği Ordu Şubesi, Ordu Mali Müşavirler Odası toplantı ve konferans salonunda 30 kursiyerin katılımı ile “HEMŞİRELİKTE TEMEL İSTATİSTİK VE ARAŞTIRMA KURSU” düzenledi. Dernek Başkanı Nigar Bağdatlıoğlu ve Yöne
HEMŞİRELER DERNEĞİN’DEN, OSMMMO’YA TEŞEKKÜR

Türk Hemşireler Derneği Ordu Şubesi, Ordu Mali Müşavirler Odası toplantı ve konferans salonunda 30 kursiyerin katılımı ile “HEMŞİRELİKTE TEMEL İSTATİSTİK VE ARAŞTIRMA KURSU” düzenledi. Dernek Başkanı Nigar Bağdatlıoğlu ve Yönetim Kurulu 18.01.2017 Çarşamba günü Oda Başkanı Bahadır Baş'ı ziyaret ederek, toplantı salonun kendilerine tahsis edilmesi ve katkıları nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Hemşireler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Nigar Bağdatlıoğlu; “ Bizlere eğitim salonlarını ve bilgisayar laboratuvarlarını açan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Yönetim Kurulu üyelerine, tüm meslektaşlarım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyor bu plaketi katkıları ve destekleri nedeni ile kendilerine takdim ediyorum.” Dedi.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “ Odamızın gerek bilgisayar laboratuvarı, gerekse toplantı ve konferans salonunu sizlere ve tüm sivil toplum kuruluşlarına hizmet vermeye her daima açıktır.  Paylaşmak ve değer yaratmak bu anlamda çok önemli.  Güzel düşünceniz için şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum. “ dedi. (Ordu Yeni Haber)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız