HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 11:48

ŞENTÜRK; “VATANDAŞ HESAP KABİLİYETİNİ KAYBETTİ”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşların hesap kabiliyetlerini kaybettiğini söyledi. İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı, İlçe başkanları aylık olağan toplantısını İl Başkanı E
ŞENTÜRK; “VATANDAŞ HESAP KABİLİYETİNİ KAYBETTİ”


İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşların hesap kabiliyetlerini kaybettiğini söyledi. İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı, İlçe başkanları aylık olağan toplantısını İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Şentürk; “Aylık olağan toplantımız oldukça verimli geçti. Bu toplantıda İlimizin konuları hakkında ilçe başkanlarımızla birlikte fikir alışverişde bulunduk. İnanıyoruz başaracağız Ordu iyi olacak. Türkiye iyi olacak.

“VATANDAŞ HESAP KABİLİYETİNİ KAYBETTİ”

Ordu’da adım attığımız her yerde tuttuğumuz her elde karşımıza çıkan tek sorunun vatandaşın geçim derdi ön plana çıkıyor. Alım gücünün git gide azaldığı Ordu’da vatandaşların artık hesap kabiliyetini kaybettiğine şahit oluyoruz. 

Çarşı Pazar ateş pahası ve artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar tezgahlara ve raflara yanaşamıyor. Soğan, patates aldı başını gidiyor. Balık fiyatları et ile yarışıyor. Giyim kuşamda da durum hep aynı. İnsanlar üzerlerinde ki kıyafetlerin en az 3-5 yıllık olduğunu söylüyorlar. Bir ayakkabıyı 4-5 yıl giyen insanlar var. İktidarımızda bu sorunu kökünden biz çözeceğiz” dedi.

“ZAMLAR ENFLASYONUN ALTINDA KALACAK”

Enflasyon fiyatlarına da dikkat çeken Başkan Şentürk; “Ocak ayı itibarıyla Memur, işçi ve emekli maaşlarına zam yapılacak. Bu zamların enflasyonun altında kalacağını şimdiden hepimiz çok iyi biliyoruz. Memur, işçi ve emekliye parmakla bal çalacaklar. Ama sonrasını tahmin edebiliyoruz. Hayat pahalılığının daha da artacağı bir sürece giriyoruz.

“ORDU’NUN İYİ PARTİ İKTİDARINA İHTİYACI VAR”

Döviz, akaryakıt, doğalgaz, elektrik ve su faturaları ile vatandaşın canına okuyacaklar. Kasım ve Aralık aylarında daha şimdiden 800 Liradan aşağı doğalgaz faturası gelmiyor. Önümüzde ki üç ayda da kışın çetin geçeceğini hesaba katarsak vatandaşın halini düşünmek bile istemiyorum. O yüzden Ordu’nun İYİ Partinin iktidarına ihtiyacı var diyoruz. Türkiye’nin İYİ Parti iktidarına ihtiyacı var diyoruz” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız