HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2022 Salı Saat: 13:43

FATSA’DA SEMT PARKI SAYISI 99’A YÜKSELDİ

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2022 yılını da verimli çalışmalarla geçirerek şehir merkezi ve kırsal mahallelerde donanımlı çocuk oyun parkı, semt parkı ve yeşil alan çalışmalarını sürdürdü.
FATSA’DA SEMT PARKI SAYISI 99’A YÜKSELDİ


Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2022 yılını da verimli çalışmalarla geçirerek şehir merkezi ve kırsal mahallelerde donanımlı çocuk oyun parkı, semt parkı ve yeşil alan çalışmalarını sürdürdü.

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2022 yılını da verimli çalışmalarla geçirerek şehir merkezi ve kırsal mahallelerde donanımlı çocuk oyun parkı, semt parkı ve yeşil alan çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda yeni dönemde yapılan çalışmalarla birlikte Fatsa’da semt parkı sayısı 99’a yükseldi. 

 Fatsa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılında Şerefiye mahallesi Asır Sokak, Dumlupınar mahallesi Nazmiye Komitoğlu Sokak ve Evkaf mahallesi Kauçuk Sokak olmak üzere 3 adet çocuk parkı yapılmakta olup ,Ayazlı Mah. Hasanoğlu Deresi Sokak ve Hamlık Sokak Parkında çalışmalar devam etmektedir. Kurtuluş mahallesi Kıvılcım Sokak Parkı, Kurtuluş mahallesi Taşlı Sokak Parkı, Dolunay Mahallesi Geri Dönüşüm Parkı, Dolunay mahallesi Sahra Sokak Parkı, Dolunay mahallesi Fazıl Sokak Parkı. Dolunay mahallesi Mevlana  Parkı, Evkaf mahallesi Pelit Sokak Parkı, Dolunay mahallesi Durukent Parkı, Evkaf mahallesi Necip Fazıl Sokak Parkı, Mustafa Kemal Paşa mahallesi  Süleyman İnkur Parkı olmak üzere 10 adet semt parkında da yenileme çalışması yapıldı. 

 Yine Fatsa’da Ali Rıza Demircan İlkokulu, Özel Eğitim Ana Okulu ve Şehit Birol Yavuz İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere 3 adet okula oyun grubu kurulumu gerçekleştirildi. 

OYUN GURUPLARININ YANINA FİTNESS ALETLERİ DE YAPILDI

Oyun guruplarının yanına çocukların ve gençleri spor yapabilmeleri için Fitness aletleri de yapıldı. Fatsa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulaması yapılan oyun gruplarının tamamlanması ile etraflarına peyzaj düzenlemesi, kamelya ve piknik masası gibi kent mobilyaları yerleşecek. 

 

“ÇOCUKLARIMIZLA PARKLARIN TADINI ÇIKARACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar parklar ve yeşil alanların özellikle çocukların dünyasında olumlu etkilere sahip olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için gereksinim duyulan 4 temel ilgi alanı fiziksel, zihinsel duygusal ve sosyal alanlardır. Oyun alanları çocukların bu yöndeki gelişmelerine katkıda bulunurlar. Çocuklarımız parklarda doya doya oynasın diye şehrimizde hazır olan parklarımızı onarıyoruz, park olmayan mahallelerimizde ise yenisini kuruyoruz. Çocuklarımız ile birlikte parkların tadını doya doya çıkaracağız” dedi.

“İHTİYAÇ OLAN BAŞKA MAHALLELERDE OYUN PARKI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çocuk parklarına büyük önem verdiklerini ve son 15 günde 7 adet oyun grubu kurduklarını sözlerine ekleyen Başkan Kibar, “Oyun gruplarının etrafına korkuluk yapıyoruz. Çocuklarımızın emniyeti bizim için çok önemli. Bu konuda hassas davranıyoruz. Bundan sonra da ihtiyaç olan yerlere parklar yapmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde 26 tane daha oyun grubu yapılmasıyla birlikte ilçemizde oyun grubu sayısı 63, semt parkı sayısı ise 99 oldu” diye konuştu.

Diğer Görseller

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, SEMT, PARKI, SAYISI, 99’A, YÜKSELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız