HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Aralık 2022 Pazar Saat: 14:20

SEMT PAZARLARI İSTİYORUZ!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde özellikle kadınlar tarafından kurulan semt pazarları, son aylarda göçebe bir hal alınca gözler Belediyelere çevrildi. Yenimahalle başta olmak üzere Bucak Mahallesi ve Rus Pazarı ve daha bir çok mahallelerde ka
SEMT PAZARLARI İSTİYORUZ!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde özellikle kadınlar tarafından kurulan semt pazarları, son aylarda göçebe bir hal alınca gözler Belediyelere çevrildi. Yenimahalle başta olmak üzere Bucak Mahallesi ve Rus Pazarı ve daha bir çok mahallelerde kadınlar boş buldukları yere çökerek akşam saatlerine kadar vatandaşlara köy ürünleri satmaya çalışıyorlar.

Geçmiş dönemlerde de Rus Pazarının daha modernize hale getirileceğinin sözünü veren Belediyeler, bu konuda bir plan, proje ve ihale aşaması başlatıp, başlatmadıkları da net kazanmış bir durum değil. Akyazı Mahallesi sakinleri, Rus Pazar yerinin pilot bir noktada olduğu ve birçok mahalleye de hizmet verdiğini belirterek ilgililerden bir açıklama beklediklerini dile getirdiler.

Bunun yanı sıra Yenimahalle de çevre düzenlemeleriyle göz dolduran Altınordu Belediyesinin de semt pazarı için adım atması bekleniyor. Yeni yeni eski otogar ile öğretmenler sitesi arasına gelmeye başlayan kadın satıcılar, buranın da haftanın her günü hizmet verebilecek şekilde düzenlenmesini istediler.

Şehrin merkezinde yer alan Bucak Mahallesi sakinleri de aynı sorundan muzdaripler. Mahalle sakinleri haftanın her günü hizmet verecek semt pazarı istediklerini ortaya koydular. Eski adıyla Çarşamba Pazarı da olarak bilinen Selimiye Mahallesi kadın satıcıları da şimdi Merkez PTT şubesi civarlarında kendilerine yer arıyorlar.

Sonuç itibarıyla şehir merkezinin pilot noktalarında kurulması planlanan semt pazarları için bir an önce harekete geçilmesi bekleniyor. (Haber: ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : SEMT, PAZARLARI, İSTİYORUZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız