HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Aralık 2022 Perşembe Saat: 14:02

ÖDÜLLERİ TOPLADILAR

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yarışma sonucunda Ordu’dan 2 proje Türkiye
ÖDÜLLERİ TOPLADILAR

MEB ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nın final Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yarışma sonucunda Ordu’dan 2 proje Türkiye 3'üncülüğü, 1 proje teşvik ödülünü aldı.

Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Berat Kılıçkaya öğretmenimiz Tuncay Yılmaz danışmanlığında "Matematik" alanında hazırladığı "Çay ve Kivi Bitkisinde Otonom Pestalotiopsis Tespiti ve Tedavisi" projesiyle, Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yusuf Bayırtarla ile Burak Eren Sağlamer, öğretmenimiz Halil Ulutaş danışmanlığında "Çevre ve İklim Değişikliği" alanında hazırladıkları "Yapay Zekâ Destekli Orman Yangınlarıyla Mücadele Sistemi" projesiyle Türkiye 3'üncüsü oldular.

Ordu Fen Lisesi öğrencileri İclal İlayda Zengin ile İlayda Bindaş, öğretmeni Zekeriya Demetgül danışmanlığında "Matematik" alanında hazırladıkları "Dik Üçgenlerin Kenarlarındaki Gizem" projesiyle teşvik ödülünü kazandılar.

Anahtar Kelimeler : ÖDÜLLERİ, TOPLADILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız