HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ocak 2017 Salı Saat: 10:13

EMEP: “Bu oyuna kimse inanmıyor”

         Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, siyasi, ekonomik krizin tek sorumlusu Hükümetin kendisi olduğu halde hala tüm muhalefet güçleri sorumlu ilan ediliyor, diyerek “Bu oyuna kimse inanmıyor.” vurgusu yaptı.     
EMEP: “Bu oyuna kimse inanmıyor”

         Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, siyasi, ekonomik krizin tek sorumlusu Hükümetin kendisi olduğu halde hala tüm muhalefet güçleri sorumlu ilan ediliyor, diyerek “Bu oyuna kimse inanmıyor.” vurgusu yaptı.

         Cumhurbaşkanından Hükümetin tüm temsilcilerine kadar her ağızlarını açışlarında sorumluluğu muhalefettekilere yıkan sözler çıktığını belirten Poyraz, “Ülkeyi 15 yıldır yönetenler nedense olumsuzlukları üstlenmiyorlar. Ekonomik kriz oluyor, sorumlu kendileri olmuyor! Suriye krizi yaşanıyor, yine başkaları sorumlu. Bombalar patlıyor, katliamlar yaşanıyor hep sorumlu başkaları oluyor. Şimdi sormak gerekiyor, ’Siz ne işe yarıyorsunuz. Bu sorunları çözecek olan Hükümet değil mi?’ Şimdi de anayasa referandum için ‘evet’ çıkmazsa terör büyür diyorlar. Şu an yetkili sizsiniz, neden önlemiyorsunuz? dedi.

         “Ya sorumluğu üstlenin ya da istifa edin”

Poyraz değerlendirmesinde şunları söyledi: “ AKP’nin mağdurları oynama dönemi bitti. Sorunlar büyüdükçe kendileri dışında sorumlu arıyorlar. Dün söylediklerini hiçbir şey olmamış gibi değiştirebiliyorlar. Her iki uygulamada da başkalarını suçladılar. Bombalar patlamaya devam etti, yüzlerce insanımız katledildi, bir kez olsun İçişleri Bakanı bırakın istifa etmeyi,  eksikliğini kabul etmedi. Suriye politikası duvara tosladı, Dışişleri Bakanı hala başkalarını suçluyor. Ekonomi dibe vurdu, ‘dolar bozdurma’ kampanyaları açtılar ama ticareti dolarla yapmaktan geri durmadılar. Kısacası Hükümet, ekonomik, siyasi politikalarıyla sınıfta kaldı. Bu durumda ya sorumlu Bakan istifa eder ya da Hükümet ama AKP iktidarı hala sorumluluğu üstlenmiyor. 15 yıldır bu ülkeyi sanki başkaları yönetiyor.”

Çözüm OHAL’de değil

Poyraz, “Her sorunda iç ve dış düşman vurgusu yapılıyor Asıl amaç, baskı politikalarını devam ettirmektir. Hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirenler susturulmak isteniyor. Halkın demokratik tepkilerini baskı altına almak için OHAL devam ettiriliyor, KHK’lerle ülke yönetilmek isteniyor. Yeni anayasa değişikliği ile de baskılara yasal görünüm vermeyi düşünüyorlar” dedi.

Kanada’da camiye yapılan saldırıyı kınıyoruz

Poyraz, Kanada’da camiye yapılan saldırıyı ve Trump’ın vize uygulamasını da eleştirerek, “İnançlar arası düşmanlaştırmanın sonucu Kanada’da bir camiye yapılan saldırıyı kabul edilemez buluyor, kınıyoruz. Ayrıca ABD Başkanı Trump’ın Müslümanların ABD’ye alınmaması yönelik kararı insan haklarını ayaklar altına almanın göstergesidir.” dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : EMEP:, “Bu, oyuna, kimse, inanmıyor”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız