HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2023 Cuma Saat: 10:44

YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar deprem bölgesine giden yardım TIR’ı sayısının 31’e, iş makinesi sayısının ise 19 olduğunu açıkladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’de Fatsa’ya gelerek yardı
YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar deprem bölgesine giden yardım TIR’ı sayısının 31’e, iş makinesi sayısının ise 19 olduğunu açıkladı.  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’de Fatsa’ya gelerek yardım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 Deprem bölgesinde can kayıplarının her geçen gün arttığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Deprem bölgesinde enkaz altından çıkan yaralı kardeşlerimiz  bizlere umut oluyor. Bu bağlamda üç gündür Fatsa'da da biz üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Gerçekten belki de birçok bölgenin imrenerek bakacağı bir durum var Fatsa’mızda. Tabii Türkiye olarak tek vücut olduk, tek yürek olduk. Bugün 31. yardım aracımızı Kaymakamlığımız önünden yolcu ettik. Şu ana kadar 19 tane iş makinamız deprem bölgesine gitti. 17 tanesi deprem bölgesine ulaştı. Şu an kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yardım TIR’larımızdan yüklerini boşaltanlar geri dönüyor. Onlar da geri döndükçe tekrar ikinci seferlerini üçüncü seferlerine başlayacaklar.” dedi.

 

“YARDIM TIRLARININ HEPSİ İŞ İNSANLARI VE VATANDAŞLARIMIZIN KATKILARIYLA GİDİYOR”

 

Yardım TIR’larının  iş insanlarının ve vatandaşların destekleri ile deprem bölgesine  gönderildiğinin altını çizen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Her bir yardımda her bir vatandaşımızın emeği var. Bir tane çorap getiren vatandaşımız da, bir TIR’ın yarısını dolduran iş adamımız da var. Yarın ve sonraki günlerde de yardımlarımız  bölgeye devam edecek. Çünkü biz yaşamış olduğumuz bu bölgede en ufak sallantıda nasıl dışarıda eve girmekte korku yaşıyorsak, o bölgede bu şiddetli depremi canlı yaşamış insanlar, canı burnunda yaşamış insanlar var. Bir süre daha evlerine girmekten imtina edecekler. Bölgeden gelen haberler maalesef çok iyi değil. O yüzden bölgeye yardımlarımız aralıksız bir şekilde uzun bir süre devam edecek. Vatandaşlarımızdan bugüne kadar göstermiş oldukları birlik beraberliği, bundan sonraki süreçte de en büyük hassasiyetle göstermelerini ricasında bulunuyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin, bizleri afetlerden korusun inşallah. Buradan tüm Fatsalı hemşerilerime tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hepsinde Allah razı olsun.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : YARDIMLAR, KESİNTİSİZ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız