HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mart 2023 Perşembe Saat: 09:57

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER SORMUYOR, SORGULUYOR Ülkem insanı işte! Seçtiklerinden korkan ve yalana bile alkış tutanlar beyincikler; sormuyor, sorguluyor. Doğruyu yazan ve konuşana da ‘Deli’ damgası vuruyor.     ANLAYAN ANLADI.! “Tüm dünyanın kab
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

SORMUYOR, SORGULUYOR

Ülkem insanı işte! Seçtiklerinden korkan ve yalana bile alkış tutanlar beyincikler; sormuyor, sorguluyor. Doğruyu yazan ve konuşana da ‘Deli’ damgası vuruyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Tüm dünyanın kabul ettiği asrın en büyük felaketini yaşadık, acımız çok büyük. Ama sözün bittiği yerde değiliz; bu felaketten gerekli dersleri çıkaracağız.

Belki söylenecek çok söz var ama şimdi söz söyleme inatlaşma zamanı değil. Sadece 11 ilimiz Güneydoğu bölgemiz değil tüm Türkiye olarak enkaz altındayız. Devletin tüm kurumları ile birlikte millet olarak deprem bölgesinde günlük yaşamı normale çevirmek için alt ve üstyapı sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa yapmak için bir aradayız.

Devletimiz, milletimiz 7 den 70 e herkes tek yürek, birlik beraberlik, dayanışma içerisinde bu acıyı hep beraber paylaşarak atlatacağız. Amma bir daha böyle acılar yaşamamak, enkaz altında kalmamak için gerçekleri konuşmak, sorgulamak, olanlardan ders almak, tedbir almak, eksiklerimizi dile getirmekten de çekinmemeli, aklımızdaki sorulara cevap almalıyız.

 DEPREM kuşağında olmamıza ve gerçekleşen onca depremle yıkılıp mahvolmamıza rağmen, yeterince ibret ve gerekli önlemleri aldık mı? Almadık, alamadık ki hâlâ orta ölçekli depremlerle bile binaların enkazı altında can veriyoruz. illa da birlik olmak için böylesine yıkılmak mı gerekiyordu?  (Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Bakar kör yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

HAYRİ KURUYEMİŞ

Hayri ŞAHİN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

AKPINAR HALI

 Kaliteli halı satış adresi Akpınar halı, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini Hasan Akpınar ve oğullarının  yaptığı Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:57 (Yeni Fidangör) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Akpınar halıya, 214 68 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akpınar halı, sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Kuyumcuoğlu oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Sahipliğini yılların tecrübesi hoş sohbet isim Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim saatçi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi , flaş ve cep telefonu tamiratı adresi Bizim saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Bizim saatçiye, 0542 711 41 79 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe  Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Pabuça, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Pabuç  sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DOKUNDURMA

Ülkenin bakıp da görmeyenleri ile ölü gibi sessiz olanları işte! Sormuyor sadece, sorguluyor. Bir şey değişmiyor diye de en çok onlar mırıldanıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Ağızlarıyla söylemek istediklerini söyleyemeyenler elleriyle işaret ediyor.

 

 

HARBİDEN

Seveceksen öylece sev. Ne kusursuz insan ara ne de insan da kusur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 16 oranında zam yapıldığını, yapılan zammın ardından Altınordu’da tam 9 TL, öğrenci 5.50TL, indirimli 8.40 TL ve kartsız biniş 12 TL, kredi kartı ise 9.22TL olduğunu,

**************************

x-Kültür ve Turizm Bakanlığının ocak-kasım 2022 verilerine göre, Türkiye'yi bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 84,77 artışla 42 milyon 164 bin 954 yabancı ziyaret ettiğini,

**************************

x-Ordu'da 15 Haziran 2022 tarihi itibariyle yaklaşık 2 bin derenin üzerindeki 320 şelalenin bulunduğunu,

**************************

x-Ordu 2. Amatör Kümede 2022-2023 sezonu  kuraları çekildiğini, kura çekimi sonrasında Efsane Orduspor’un İdmanyurdu, İstanbul Boğazıspor, Gülyalı Belediyespor, Fatsaspor-Fevzi Çakmakspor, Yeşil Ordu FK ile aynı grup da mücadele edeceğini, ilk maçını ise İdmanyurdu ile oynayacağını,

**************************

x-52 Orduspor’un sezon sonuna kadar el sıkıştığı 25 Ağustos 1961 Konya doğumlu olan teknik direktör, Yavuz  İncedal’ın kariyeri boyunca görev aldığı takımların; “Bartınspor, Konya Endüstrispor,  68 Yeni Aksarayspor, Tokatspor, Tarsus İdman Yurdu, Dardanelspor, Şanlıurfaspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Konya Şekerspor, Elazığspor, Gümüşhanespor, Erzurumspor, Çorum Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Kozan Belediyespor, Aydınspor,  Niğdespor,  Nazilli Belediyespor, Adıyamanspor ve Düzcespor” un olduklarını,

**************************

x-TFF 3. Lig’de çift devreli lig müsabakaları sonunda, 18 takımlı gruplarda ligi 16., 17. ve 18. sırada bitiren 3 takım ile 17 takımlı grupta ligi 15, 16 ve 17. sırada bitiren takımlar olmak üzere toplam 9 takım Bölgesel Amatör Lig’e düşeceğini,

**************************

x-TFF 3. Lig'de çift devreli lig müsabakaları sonunda gruplarında 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig’e yükseleceğini, bu müsabakalar sonunda gruplarında 2., 3., 4., 5. ve 6. sırayı alan takımlar, TFF 2. Lig’e yükselecek son 3 takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak takımları oluşturacaklarını,

**************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) evlenme-boşanma istatistiklerini açıkladığını,  verilere göre, Ordu’da 2022’de 4 bin 736 çiftin evlendiğini,  Ordu’da 2022 yılında bin 442 çift boşandığını, 

*************************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Biz Kızılay'ı kötü gün dostu bilirdik. Milletten topladığı bağışlarla oluşturduğu yardım malzemelerini ve çadırları bu kötü günlerde depremzede vatandaşlara ulaştırmak yerine özel firmalara satarak ticaretini yapmış” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız