HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2023 Çarşamba Saat: 10:10

ORDU 67 İDARECİLERİ PFDK’DA

TFF 3.Lig 2.grupda mücadele eden Orduspor 67 A.Ş kulüp idarecisi Evren Dönmez ve Mehmet Emin Kankal ve kulüp görevlisi Özen Baş Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.                 Sevk gerekçeleri ise şöyle:
ORDU 67 İDARECİLERİ PFDK’DA

TFF 3.Lig 2.grupda mücadele eden Orduspor 67 A.Ş kulüp idarecisi Evren Dönmez ve Mehmet Emin Kankal ve kulüp görevlisi Özen Baş Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

                Sevk gerekçeleri ise şöyle:

“ORDUSPOR 1967 A.Ş. Kulübü idarecisi EVREN DÖNMEZ’in 12.03.2023 tarihinde oynanan ORDUSPOR 1967 A.Ş.-23 ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve “hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 39. maddesi uyarınca 14.03.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ORDUSPOR 1967 A.Ş. Kulübü idarecisi MEHMET EMİN KANKAL ’ın aynı müsabakadaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 14.03.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ORDUSPOR 1967 A.Ş. Kulübü görevlisi ÖZEN BAŞ’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Öte yandan TFF 3.lig’de mücadele eden 12 daha PFDK’ya sevk edildi.

PFDK’ya zevk edilen takımların isimleri ise şöyle:

Şile Yıldızspor, Edirnespor, Ekişehirspor, Belediye Kütahyaspor, Bulvarspor, Kuşadasıspor, Büyükçekmece Tepecekspor, 68 Aksaray Belediyespor, Erbaaspor, Artvin Hopaspor, Bergama Belediyespor ve Sapanc Gençlik.

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, 67, İDARECİLERİ, PFDK’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız